2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 16:00

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim obrala favorita o dva body, Lhotu porazila po penaltách


Branky


12

Velim - Postavení v tabulce před zápasem desátého kola Ondrášovka KP mezi Velimí a Lhotou dávalo Lhotě jasnou roli favorita. Domácí ale přichystali překvapení kola, když získali dva body a byli blízko výhře v základní hrací době.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobře hrající Velim

Velim vědoma si síly soupeře, nastoupila do utkání se stejnou taktikou, jako v zápase ve Slaném, pozorně bránit a nepouštět soupeře do hry. Zejména v první půli se to dařilo. Navíc to byli domácí, kdo se dostal do nebezpečného zakončení. V 8. minutě po rohovém kopu přestřelil z hranice penalty Víšek. V další šanci se po průniku ocitl Seifert, ale z hranice vápna těsně minul. V největší šanci se po přihrávce zleva ocitl Jansta, ale v souboji s obráncem hostí se nedokázal dostat k pořádnému zakončení.

 

Lhota byla sice více na míči, ale výraznou šanci měli hosté pouze jednu. S tečovanou střelou si u tyče ale poradil Svoboda a míč vyrazil na roh.

Domácí sahali po prvních třech bodech

I po změně stran hrála Lhota s míčem na svých kopačkách, domácí se snažili vyrážet do rychlých brejkových situací. Z jednoho takového pramenil rohový kop. Ten na přední tyči prodloužil hlavou Puk na Hartiga, který v 50. minutě kolenem uklidil míč z bezprostřední blízkosti do brány - 1:0. Domácí se po vstřeleném gólu dost zatáhli a hosté hodně zatápěli. Všechno ale byly střely zpoza vápna a centrované míče odvracela velimská obrana v čele s brankářem Svobodou.

 

S postupem času tlak sílil, Lhota vrhla vše do útoku, Kwame se posunul ze stopera na hrot. Zjednodušili hru a do vápna lítal jeden centr za druhým, ale vážnější gólová šance nepřicházela. Už to pomalu začínalo vypadat, že Velim uhraje první tři body a Lhota naopak zažije první porážku v normální hrací době, ale přišlo vyrovnání. V 86. minutě fauloval zbytečně jeden z bránících domácích hráčů zhruba tři metry za vápnem. Míč si postavil Hájek a střelou o tyč poslal zápas do penalt - 1:1

Bod navíc pro Velim

Domácí střelci byli úspěšní v každé sérii a hosté jednou neproměnili, rozhodující penaltu proměnil Lukáš Seifert. Velim tak získala velmi důležitý bonusový druhý bod.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "Hosté ukázali velkou kvalitu na míči, ale jejich hra postrádala nějaký nápad ve finální fázi. Myslím, že remíza je spravedlivá a my si ten bod navíc za bojovnost, obětavost a poctivou hru zasloužili."




Sestavy


FC Velim
L. Svoboda [-] - M. Puk [-] (87. J. Kukal [-] ) , M. Jansta [-] , L. Hartig [-] , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] (80. J. Zajíc [-] ) , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - E. Adjei [-] , M. Mbah [-] (82. L. Primus [-] ) , M. Kudela [-] , S. Ibe [-] , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , D. Danylych [-] , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 78. J. Kabyl , 86. L. Primus .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vlk Miroslav - TVAROH Petr, DRAGOUN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 13:14
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že Lhota neponechá nic náhodě a Velim porazí. I z toho důvodu potřebujeme bodovat v Příbrami, abychom nechali Velim za sebou.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:14
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů