2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbrady slaví první bodový zisk a to rovnou proti úřadujícímu mistrům z Poříčí


Branky


13

Poděbrady - Kádr poděbradské Bohemie doznal v předchozím týdnu řady změn Nastaly odchody i příchody, velikou ztrátou je jistě odchod kapitána Peterky do Kolína. A přišly také první body, když Poděbrad dokázaly porazit loňského mistra z Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Javorek zařídil poločasové vedení Bohemie

První poločas utkání přinesl oboustranně opatrnou taktickou bitvu a diváci, kteří si našli na utkání cestu, si museli na zajímavé situace trpělivě počkat. Dlouhé minuty hrály prim defenzivy obou celků, které dokázaly útočné snahy soupeře úspěšně eliminovat.

 

Jako první zahrozili hosté, když se dokázali uvnitř pokutového území probít do slibné střelecké pozice, křižná střela však pouze těsně minula pravou tyč brány. Domácí prakticky obratem sami přispěchali s nebezpečnými střeleckými pokusy. Novákovu střelu po dobrém prodloužení Křeliny však dokázala defenziva Posázavanu na poslední chvíli zblokovat a střelu zpoza vápna o několik minut později Soukup vyrazil na rohový kop.

 

Slibnou příležitost měl poté domácí Nedorost, ale přímý kop nasměroval vysoko nad soupeřovu bránu. Ve 34. minutě pak přišlo vysunutí Nováka, který nepřesnou přihrávkou vyhnal Křelinu ze střeleckého úhlu, ten míč ale vrátil před bránu zpět a Novákovu gólovou střelu do Soukupovy brány ještě drobně usměrnil Javorek - 1:0. Hosté mohli před koncem poločasu srovnat, když po centru hlavičkoval osamocený hráč, proti jeho zakončení k tyči se však dokázal pohotovým zákrokem blýsknout Václavík.

Domácí přidali druhý gól a zvítězili

Ve druhém poločase se poděbradský celek snažil především náskok ubránit a hráči Poříčí nad Sázavou tak získali mírnou optickou převahu. Bohemia se snažila hrozit z rychlých protiútoků a po jednom z nich se do zakončení dostal Křelina, jehož křižná střela bránu minula. O několik minut později Billého pokus z přímého kopu skončil na zdi a hosté se okamžitě pokoušeli o rychlý protiútok, hrozící nebezpečí však na poslední chvíli hasil skluzem Hněvsa.

 

V závěrečné desetimutovce si hosté dokázali vytvořit několik vyložených šancí na vyrovnání, ale v klíčových momentech je zradila přesnost zakončení. Dvakrát se hosté prakticky ocitly před odkrytou bránou, ale zakončovali nepřesně a Vackově střele po skrumáži v pokutovém území Bohemie se zase do cesty postavilo břevno.

 

V nastaveném čase pak měli hosté sérii rohových kopů a autových vhazovaní, pro která se do pokutového území přesunul i brankář Soukup. Hráčům Bohemie se však kritické momenty podařilo přežít a v závěrečné minutě nastavení byli naopak u odraženého míče jako první a následná Nedorostova střela přes polovinu hřiště do odkryté brány pečetila první vítězství Bohemie Poděbrady v sezóně - 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Tomáš Javorek: "Do zápasu jsme šli s tím, že už to musíme protrhnout a k tomu nám měly dopomoci nové tváře v týmu. Myslím si, že z naší strany první poločas nebyl špatný. Podařilo se nám dát gól a to vždycky přidá na pohodě. Ve druhé části jsme soupeře špatně dostupovali. Koledovali jsme si o gól. Podržel nás ale gólman David Václavík. Těsně před koncem jsme ještě udeřili, když se z půlky do odkryté brány trefil Kuba Nedorost."




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - T. Šusta [-] , K. Pikner [-] , L. Křelina [-] , O. Hněvsa [-] , M. Novák [-] (75. O. Soukup [-] ) , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] , J. Nedorost [-] (90. Š. Šendera [-] ) , J. Suchánek [-] , M. Billý [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - L. Kaňka [-] (75. A. Tlamicha [-] ) , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] , J. Jírů [-] , J. Trpišovský [-] (46. R. Křivohlavý [-] ) , D. Rejhon [-] , J. Žák [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 31. T. Kubánek , 78. O. Hněvsa , 89. L. Křelina - 29. J. Jírů , 53. J. Žák , 56. V. Peroutka , 62. D. Verner , 75. K. Vacek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Roth Patrik - VLK Miroslav, TVAROH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: remíza

Poděbrady posílili o dva hráče z Benátek a získají první body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů