D. Hruška 84. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vykáň byla ve Velimi šťastnějším týmem


Branky


84. D. Hruška (p.) - 9. T. Vobořil , 89. J. Dalekorej
9

Velim - Ani ve druhém domácím utkání nedokázala Velim bodovat. Po prohře s Libušínem přišla prohra i s Vykání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Vykáně zajistil Vobořil

V prvním poločase bylo na hřišti prakticky jen jedno mužstvo, hosté. Již v 9. min se trefil Vobořil a Vykáň vedla - 0:1.

 

I po vstřelené brance byli hosté lepším týmem. Vypracovali si několik šanci, ale zůstalo pouze u nich. Na konci poločasu se osmělili už i také domácí, ale stav se nezměnil.

Vykáň rozhodla o třech bodech v závěru

Po změně stran to bylo naopak mužstvo domácích, které bylo lepším týmem. Hrálo se v obrovském tempu. Velim měla tři dobře šance ma vyrovnání, ale skórovat se nepovedlo. Hosté spoléhali na brejkove situace, ale ani ty nebyly vyřešeny ideálně.

 

V 84. min přišla odměna pro domácí. Hruška si vzal míč k penaltovém puntíku a překonal Krumicha. V utkání pak padla ještě jedné branka, tu vstřelili hosté Dalekorejem - 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Vladimír Malinovský, trenér: "Nezvládli jsme závěr utkání a dostali jsme gól, na který už jsme nemohli odpovědět a proto jsme prohráli. V prvním poločase byl soupeř jednoznačně lepší, je obrovsky silný na balónu a skvěle hraje dopředu. My.jsme měli až příliš velký respekt. Ke konci půle se naše hra zvedla, ale nic jsme nedokázali vytěžit. Po přestávce se hrálo často nahoru - dolu. My jsme byli aktivnější, snažili jsme se překonat soupeřovu bránu, ale zase se nám nedařilo v zakončení. Měli jsme tři dobře střelecké příležitosti, ale proměňování šanci nás trápí. Pak jsme vyrovnali z penalty, ale nějaký bod jsme si nechali utéct mezi prsty, kdy jsme v závěru nepohlídali brejk soupeře a Dalekorej parádní střelou rozhodl. Je potřeba vyvarovat se zbytečných chyb, což se nám moc nedařilo. Za druhý poločas jsme si bod zasloužili, ale na to se nehraje a my nemáme nic."

FK Čechie Vykáň
Lukáš Koutenský: "V prvním poločase jsme byli lepší, ale zase jsme neproměňovali šance, což se nám stává často. Ve druhém poločase nás domácí zatlačili a my jsme hrozili z brejků, ale druhou trefu jsme nepřidali. Domácí z penalty vyrovnali, ale v závěru se trefil navrátivší se útočník a pak už jsme to pohlídali."



Sestavy


FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Puk [-] , M. Jansta [-] , L. Hartig [-] , J. Kukal [-] , D. Hruška [-] (90. J. Zajíc [-] ) , M. Novotný [-] , L. Seifert [-] , M. Hrabal [-] , V. Kopáček [-] , O. Kosina [-] (79. M. Kasal [-] )

FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - D. Kramář [-] (78. D. Galus [-] ) , L. Šedivý [-] , T. Vobořil [-] , P. Vostárek [-] (46. J. Dalekorej [-] ) , M. Kasík [-] , M. Cimpl [-] , V. Žampa [-] , D. Jarolím [-] (46. M. Dlouhý [-] ) , F. Říha [-] , L. Koutenský [-]

ŽK: 84. F. Říha , 84. T. Kruliš .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra hostů

Velim prohraje s Vykání, která má velmi silný tým.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

I bez obou Jarolímů by měla Vykáň vyhrát