2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 10:15

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devadesát minut mezi Vykání a Poříčím o vítězi nerozhodlo.


Branky


11

Vykáň - I ve třetím zápase musely rozhodovat o výsledku Poříčí nad Sázavou penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním tlaku domácích se hra vyrovnala

Vstup do utkání hostujícím hráčům vůbec nevyšel. Valil se na ně jeden útok za druhým. Šance domácího Vobořila ještě Tlamicha zneškodnil. V 11. min. nezachytila obrana hostů nakopnutý míč a Cimpl přehodil brankáře - 1:0. Poté mohl Kasík zvýšit vedení Vykáně, ale trefil pouze tyč. Ke slovu se také začínali dostávat hráči Poříčí, kteří se oklepali z úvodního tlaku. Samostatnou akci Trpišovského brankář Kruliš vyrazil před dobíhajícího Šenkeříka, ale ten přestřelil prázdnou branku.

 

Hosté se přeci jen dočkali. Ve 40. min. se z trestného kopu nádherně trefil Rejhon - 1:1. A nemuselo zůstat jen u vyrovnání. Vzápětí byl ve vápně faulován Trpišovský a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K penaltě se postavil Zdeněk Šenkeřík, ale nedal.

Šenkeřík napravil neproměněnou penaltu

Aktivněji do druhého poločasu vstoupili hosté. Ve 49. min. po dlouhém autu Jírů prodloužil Trpišovský na zadní tyč a pro Šenkeříka už nebyl problém dopravit míč do sítě - 1:2. Na druhé straně mohl vyrovnat Jarolím, ale Tlamicha jeho střelu vyrazil na roh.

 

V 72. min. zahrávalo Poříčí rohový kop, jenže k míči se dostali hráči Vykáně a po rychlém brejku vyrovnali Kasíkem - 2:2. V závěru neuznal rozhodčí domácím hráčům gól kvůli ofsajdu a Trpišovský své sólo nedokázal proměnit, a tak musely o vítězi rozhodnout pokutové kopy.

Skvělý Tlamicha

V penaltovém rozstřelu zazářil Tlamicha, chytil domácím dvě penalty. Hráči Poříčí byli navíc úspěšní všichni. Rozhodující pokus obstaral Verner.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
David Jarolím, trenér: "Jednoznačně jsme byli lepší a měli jsme dát v prvním poločase aspoň tři góly. I po změně stran jsme měli šance, ale tentokrát jsme nebyli produktivní. Zklamaný jsem z výsledku, ale hra byla dobrá."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Prvních třicet minut byl náš výkon katastrofální a jen díky Alešovi jsme nedostali více branek. Naštěstí jsme pak hru vyrovnali a dovedli zápas k penaltám, kde nás opět podržel brankář Tlamicha. Zlaté dva body. Oproti minulé sezoně nehrajeme vůbec dobře. Pozitivní na tom je, že se můžeme jen zlepšovat."



Sestavy


FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - L. Moravec [-] , M. Kasík [-] , T. Vobořil [-] (46. M. Dlouhý [-] ) , P. Vostárek [-] (69. J. Dalekorej [-] ) , M. Cimpl [-] , D. Jarolím [-] , V. Žampa [-] (62. L. Šedivý [-] ) , M. Lesyk [-] , F. Říha [-] , L. Koutenský [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] , J. Jírů [-] (78. D. Verner [-] ) , J. Trpišovský [-] , Z. Šenkeřík [-] , D. Rejhon [-] , J. Žák [-] , J. Pohorský [-]

ŽK: 23. T. Vobořil , 39. M. Lesyk , 82. L. Moravec . ČK: L. Moravec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - ASNÍK Daniel, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra domácích

Vykáň využije domácího prostředí a získá všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích