D. Hruška 44. (p.)
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velimi nepřálo, naopak Libušín vyučoval v proměňování šancí a vyhrál


Branky


44. D. Hruška (p.) - 5. S. Sejtarija , 49. O. Havrda , 52. S. Sejtarija , 89. J. Bejbl
10

Velim - Fotbalistům Velimi vstup do krajského přeboru nevychází. Po porážce v Tuchlovicích nestačili na svého soupeře ani v domácím prostředí a podlehli Libušínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli několikrát štěstí, domácí naopak smůlu

Do zápasu vstoupili hosté výborně a již v 5. min. se prokličkoval do pokutového území Sejtarija a zblízka poslal míč do sítě - 0:1. Brzké vedení Libušínu spíše uškodilo a iniciativu začali přebírat domácí. Hosté odolávali s vypětí všech sil, třikrát dokonce vykopávali míč z brankové čáry.

 

Velim se dočkala zaslouženého vyrovnání. Ve 44. min. fauloval Obradovič a rozhodčí Vlk ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil Hruška a vyrovnal - 1:1.

Rozhodlo úvodních deset minut

I vstup do druhého dějství se vydařil opět hostům. Ve 49. min. měl Libušín výhodu přímého kopu za hranicí dvaceti metrů a ty Havrda umí. Krásnou střelou do šibenice nedal Dejmkovi šanci - 1:2. Hned o tři minuty později se za hranicí velkého vápna uvolnil Sejtarija a křížnou střelou do stejné šibenice jako Havrda navýšil vedení svého týmu - 1:3.

 

Patnáct minut před koncem utkání převzali otěže opět domácí, ale stejně jako v prvním poločase je zradila koncovka. Hráči Libušína dokonce opět vykopávali míč z brankové čáry a ve dvou případech čaroval Cipra. Hostujícím hráčům se otevíral prostor pro rychlé protiútoky a jeden dovedli až do zdárného konce. V 89. min. obešel Sejtarija tři protihráče a naservíroval míč před prázdnou bránu Bejblovi, který upravil na konečný výsledek - 1:4.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Vladimír Malinovský, trenér: "Dopadli jsme podobně jako v prvním kole, ale ještě s větším debaklem. A navíc na svém stadionu. Naše hra nebyla vůbec špatná, herně se nám dařilo, ale horší to bylo s koncovkou. Taky jsme měli kopec smůly. Vždyť hosté vykopávali balon z brankové čáry v prvním poločase třikrát, po změně stran ještě jednou. A třikrát nás parádně vychytal brankář soupeře. Nebylo nám souzeno vstřelit další branky. Sice jsme zase brzy inkasovali, ale od patnácté minuty jsme byli lepší a vytvářeli si šance po pěkných akcích. Ale bez úspěchu. Pak nám pomohla penalta, kterou proměnil Hruška. Jenže krátce po přestávce jsme dostali během tří minut dva góly a bylo po naději. Soupeř prokázal obrovskou kvalitu hlavně ve hře dopředu. Musíme dvě porážky hodit za hlavu a pokusit se přivézt body v dalším kole. Hráčům není co vytknout, všichni makali."




Sestavy


FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Puk [-] , L. Hartig [-] , J. Kukal [-] (68. M. Kasal [-] ) , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] (81. J. Zajíc [-] ) , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] (81. O. Kosina [-] ) , M. Kedršt [-] (59. M. Jansta [-] ) , P. Víšek [-] (74. V. Kopáček [-] ) , J. Ceral [-]

SK Baník Libušín
P. Cipra [-] - K. Výborný [-] , D. Portužák [-] , M. Houška [-] , J. Veselý [-] - M. Dimov [-] (70. J. Bejbl [-] ) , T. Abrhám [-] , M. Pucholt [-] , N. Obradovič [-] (86. J. Kopřiva [-] ) , O. Havrda [-] - S. Sejtarija [-]

ŽK: 63. D. Hruška - 31. M. Pucholt , 44. N. Obradovič , 57. S. Sejtarija .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vlk Miroslav - TVAROH Petr, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: remíza

Další remíza, každý tým se ale trefí dvakrát. Velim zvítězí na penalty.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích