3:2p.
(1:1)
23. M. Jíša (p.)
81. M. Bohata
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Historický zápas a také body pro Libušín


Branky


25. D. Portužák , 71. O. Havrda - 23. M. Jíša (p.) , 81. M. Bohata
8

Libušín - Poprvé v historii klubu hrál Libušín utkání krajského přeboru a na úvod fotbalisty tohoto klubu nečekalo nic jednoduchého - vítěz loňského ročníku z Poříčí. Libušín dokázal favorita zaskočit a obrat ho o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly na obou stranách v rozmezí dvou minut

Přestože libušínský areál ještě není dokončen (nové kabiny už stojí, ale dodělány nejsou) a hřiště trpí suchem, tak se dvě stovky diváků rozhodně nenudily. V první části byl Libušín dokonce lepším týmem, měl více zajímavých možností, ale do vedení šli hosté, když velepřísnou penaltu po zákroku na Šenkeříka viděl zřejmě jen sudí Suchý. Jíša nařízenou penaltu ve 23. min. proměnil - 0:1 Zlobu fanoušků o dvě minuty později rozpustil Portužák po rohu vyrovnávajícím gólem - 1:1

Ke gólům pomohly standardní situace

Hrál se bojovný fotbal střídavě před oběma bránami, jako při známých středověkých bitvách, které se tu už roky na jaře konají pro tisíce diváků. Ve druhé půli už také Poříčí na pro sebe nezvykle velkém hřišti hrálo mnohem lépe, Balata začal řídit hru.

 

Ke gólům zase přispěl chybami rozhodčí Suchý. Nejprve špatně pískl faul pro Libušín a Havrda ukázal, že kopací techniku má dokonalou – parádním obloučkem poslal v 71. min. domácí opět do vedení - 2:1. Právě Balata pak z další hodně sporné standardky vyrovnal, když centroval a míč propadl až za záda překvapeného gólmana Cipry - 2:2.

 

Článek ve spolupráci s Rudolfem Muzikou.

Bod navíc pro Libušín

Poříčí měo zaděláno na plusový bod, když domácí Abrhám trefil tyč, ale Peroutka po něm taktéž. V šesté sérii neuspěl poříčský Kaňka a tak se Libušín mohl radovat po proměněném posledním pokusu z historicky prvních bodů v krajském přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Ondřej Havrda: "Soupeř byl dobrý, je to jiné než v A třídě. I proto jsme se asi začali o vítězství bát a konec neodehráli ideálně. Hlavně jsme měli víc podržet balon. Nicméně bod jsme uhráli, další přidali v penaltách a to je dobrý zisk."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Já myslím, že vyrovnaný stav byl vyústěním toho, co jsme na hřišti viděli. Po inkasovaném gólu jsme přeskupili hru, vzadu hráli jen na tři obránce a paradoxně jsme možná mohli skóre i překlopit na naši stranu. Což by bylo lepší, protože penalty nám v Poříčí moc nejdou. Výkon v první půli se mi nelíbil. Pak už jsme si zvykli na obrovské hřiště, v přeboru takové nikdo nemá. A bohužel bylo i v dost špatném stavu, člověk si přece jen v minulých letech zvykl, že všude jinde jsou hřiště parádní."



Sestavy


SK Baník Libušín
P. Cipra [-] - K. Výborný [-] , D. Portužák [-] , M. Houška [-] , J. Veselý [-] - J. Křemen [-] (72. M. Dimov [-] ) , T. Abrhám [-] , M. Pucholt [-] (61. J. Bejbl [-] ) , N. Obradovič [-] , O. Havrda [-] - S. Sejtarija [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - Z. Hašek [-] (78. D. Verner [-] ) , V. Peroutka [-] , P. Pohorský [-] , Z. Šenkeřík [-] (71. M. Bohata [-] ) , J. Trpišovský [-] (86. L. Kaňka [-] ) , M. Jíša [-] , D. Rejhon [-] , J. Žák [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 68. T. Abrhám , 87. M. Houška , 88. J. Veselý - 58. K. Vacek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

Poříčí bude chtít začít tentokrát již od podzimu a Libušín v pohodě porazí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích