2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Velimi nestačil na Tuchlovice


Branky


8

Tuchlovice - V prvním utkání sezóny se Velimi příliš nedařilo a z Tuchlovic body nevezla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velim vstoupila do zápasu aktivně, ale góly dávaly Tuchlovice

Velim do prvního zápasu v krajském přeboru vstoupila odvážně a prvních dvacet minut byla lepší, ale fotbalisté od Kolína si nedokázali vytvořit žádnou šanci. A tak přišel trest v podobě inkasované branky. V 19. min. přišla velká chyba a tuchlovický Hadrika poslal svůj tým do vedení - 1:0. Inkasovaná branka s hosty otřásla. Po půl hodině navíc přišla další branka, když se trefil Pudil - 2:0.

Branka ve druhém dějství nepadla

Velim se snažila s výsledkem něco udělat, ale marně. Domácí pozorně bránili a navíc vyráželi do rychlých protiútoků, které byly hodně nebezpečné. V jednom případě radost domácích zastavila tyč. Zápas se hrál ale převážně bez šancí, domácí vytěžili z minima maximum.



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Vladimír Malinovský, trenér: "Ukázalo se, že nás čeká hodně náročná sezona. Domácí byli důraznější v soubojích a potrestali naše chyby. Toho se musíme vyvarovat a také musíme hodně přidat. V útočné fázi jsme toho mnoho nepředvedli. Nedá se nic dělat, musíme koukat dopředu. Vzít si ponaučení a jít do dalšího zápasu s větším odhodláním."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Hadrika [-] (82. J. Gerhardt [-] ) , Š. Procházka [-] (46. M. Kedroň [-] ) , M. Pospíšil [-] (36. J. Červenka [-] ) , M. Pudil [-] , V. Kraus [-] , M. Cabejšek [-] , M. Brnovják [-] , J. Nejedlý [-] , J. Tirol [-] , M. Fitko [-]

FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Puk [-] , M. Jansta [-] (46. M. Kasal [-] ) , L. Hartig [-] , J. Zajíc [-] (46. J. Ceral [-] ) , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] (71. O. Kosina [-] ) , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] , V. Kopáček [-] (79. M. Kyncl [-] ) , M. Kedršt [-]

ŽK: 75. M. Šimek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Pudil Václav - POSPÍŠIL Miloslav, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas, ale věřím domácím.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů