4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant se s Šumperkem nemazlil


Branky


17

 

Výhra 4:1 nad Šumperkem, tři body do tabulky divize E a posun na 5. příčku. To je hlavní informace z nedělního podvečera, ve kterém si frýdlantští fotbalisté se svými fanoušky užili čtyřbrankový příděl do sítě Šumperka. Domácí na svého soupeře vlétli a chtěli hned zpočátku diktovat tempo hry.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Velký rozruch vyvolala situace ve dvacátéprvní minutě utkání. Jan Svatonský vyslal do brejku Daniela Klimase, který postupoval sám na gólmana Martina Kreizla, ten ho však výběhem mimo šestnáctku zastavil.

 

Hlavní rozhodčí střet obou hráčů vyhodnotil k překvapení všech hráčů i diváků jako faul domácího útočníka, navíc oceněný žlutou kartou.

 

Na první branku si tak diváci museli počkat do třiatřicáté minuty. To zahrával trestný kop Jan Wludyka a Ondra Škorik hlavou dopravil míč do sítě – 1:0.

 

 

Po změně stran udeřili, jako blesk z čistého nebe v 51. minutě, hosté.

 

Po rychlém brejku byl na konci akce úspěšný střelec Robert Jurásek - 1:1.

 

Za čtyři minuty přišla rychlá odpověď.

 

Po pravé straně utekl Jan Svatonský, míč přihrál do vápna na Daniela Klimase a ten se v zakončení nemýlil - 2:1.

 

V 59. minutě bylo ještě veseleji. Rohový kop zahrával Jan Wludyka a po hlavičce Zdeňka Staňka se míč odrazil od jednoho ze šumperských hráčů až za brankovou čáru - 3:1.

 

Skvělou “šestiminutovku” korunoval Frýdlant čtvrtou brankou, když Šafner ideálně přihrál do běhu Danielu Klimasovi a ten se trefil podruhé  - 4:1.

 

Šokovaní hosté se již na odpověď nezmohli, a tak tři body zůstaly po zásluze doma. Škoda jen, že si na zápas tentokrát našlo cestu jen 210 diváků, což je na frýdlantské poměry nebývale slabá návštěva. Vzhledem k deštivému počasí, které ještě nad Frýdlantem panovalo na začátku zápasu, se ale není čemu divit. Ti co přišli, však své návštěvy určitě nelitovali. Zvláště je třeba opět vyzvednout frýdlantský kotel, který po celých 90 minut hnal domácí dopředu.

 

ZDROJ: 1bfk.cz

 



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Daniel Klimas, autor dvou branek: Bylo důležité, že jsme dokázali tak rychle zareagovat na vyrovnávací gól. Myslím, že Šumperk prokázal určitou herní kvalitu, ale my jsme se dnes dokázali gólově prosadit, naše výhra je zasloužená. Tu budeme chtít potvrdit v Ústí, kde se pokusíme nějaký ten bodík urvat...…………/ Radim Wozniak, obránce: Jsem rád, že jsme dokázali potěšit naše diváky, i když pořád si myslím, že můžeme ještě více předvést naši herní kvalitu. Na druhou stranu Šumperk nebyl špatný soupeř, jejich chyby v defenzivě jsme však dokázali potrestat. ZDROJ: 1bfk.cz




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - Z. Staněk [-] , O. Škorik [-] , J. Hrdlička [-] , D. Marek [-] , R. Wozniak [-] - R. Šafner [-] (77. P. Soukup [-] ) , D. Klimas [-] , J. Svatonský [-] , J. Wludyka [-] (60. D. Siekiera [-] ) , O. Dvořák [-] (67. D. Kučera [-] ) -

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - L. Horák [-] , J. Šebela [-] , J. Bernard [-] , R. Jurásek [-] , J. Nimrichtr [-] , F. Rozsíval [-] (86. O. Paclík [-] ) , M. Podhorný [-] (80. L. Andoniu [-] ) , M. Smrž [-] , J. Ševčík [-] (71. L. Hegner [-] ) , D. Macura [-]

ŽK: 21. D. Klimas , 41. R. Šafner , 43. J. Svatonský - 65. J. Bernard , 70. F. Rozsíval .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Sivera Jan - BROSKEVIČ Michal, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích