2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 16:30

4.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín už je v čele


Branky


17

 

Utkání s nováčkem soutěže, který disponuje velmi zkušeným kádrem, začalo jednoznačně pod taktovkou domácího mužstva. Celý první poločas udávalo tempo a vytvářelo si i šance. Začátek soutěže  vyšel Novému Jičínu parádně a propracoval se na první místo tabulky.  Tentokrát se hrálo na těžkém blátivém terénu po prudkém hodinovém lijáku, který se nad Novým Jičínem přehnal těsně před utkáním a který rozhodně kombinační hře uškodil – v zaslouženém zisku dalších bodů to jičínskému mužstvu nezabránilo, stejně jako snaživý Bruntál, který však byl vidět jen ve druhém poločase.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Macíček to otevřel

 

Už v 7. min. byl ve vápně faulován Ondra Pyclík, ale nepískalo se. Ve 20. min. stejný hráč přehazoval vyběhnuvšího brankáře, ale míč skončil nad brankou.

 

 

 

Ve 27. min. po závaru před brankou hostí ještě první hraní rukou k nelibosti domácích rozhodčí nepostřehli, ale situace pokračovala a vzápětí další zásah rukou již oceněn pokutovým kopem byl. Jindy úspěšný novojičínský exekutor Pyclík však tentokrát ztroskotal na zkušeném brankáři hostí Studeném, který  jeho střelu vyrazil. 

 

 

 

Domácí tým to nevyvedlo z míry a odměnou jim za to byla vedoucí branka. Ve 38. min. po pěkné kombinaci unikl po pravé straně Pepa Opatřil a jeho prudký centr perfektně umístil nechytatelně do protipohybu brankáře Pavel Macíček1:0.

 

 

 

A do poločasu se mohlo scóre ještě měnit, ale to hosty zachránilo od pohromy břevno po střele Jardy Juříčka.

 

Nippert to uzavřel

 

Hosté se v prvním poločase moc neprosazovali, do druhého poločasu však přišel do hry jejich další zkušený hráč Kučera a jejich hra směrem dopředu se hodně zlepšila.

 

 

 

Naopak domácí jakoby pod dojmem dosavadního průběhu hry soupeře podcenili, přicházely zbytečné chyby v rozehrávce a soupeř hru nebojácně otevřel.

 

 

 

Poprvé zahrozili v 58. min., jejich šanci po kopu z rohu však na čáře skvěle pro domácí zachránil brankář Ognjanov. V 71. min. si domácí obránci málem sami zavařili. Tak dlouho otáleli s odkopem, až dostali pod tlak i vlastního brankáře, který při odkopu trefil dotírajícího útočníka, od kterého se míč odrazil nad branku.

 

 

 

Hned vzápětí však měli jičinští dobrou šanci výsledek pojistit, ale Pyclík se v pokutovém území špatně rozhodl a místo střely zvolil další kličku, která mu však již nevyšla.

 

 

 

Další tutovku spálil v 79. min. Macíček, jeho prudká rána z blízka šla jen těsně vedle. Hosté stále cítili příležitost, ale jejich dvě dobré příležitosti v 82. min. vychytal výtečnými zákroky „Ogy“ Ognjanov.

 

 

 

Pojistku výsledku dali domácí v 84. minutě. To Kiss Farkas zahrával trestný kop. Z  dobrých  40 metrů našel v pokutovém území Filipa Nipperta, který nejdříve hlavou a poté levačkou dal výsledku konečnou podobu – 2:0.

 

 

V závěru ještě domácí nastřelili další břevno, ale to už jim tolik nevadilo.

ZDROJ: FK NJ



Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - M. Kiss Farkas [-] , D. Javorek [-] , T. Wolf [-] , F. Nippert [-] - J. Opatřil [-] , M. Staněk [-] (54. P. Urbanovský [-] ) , P. Macíček [-] , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - O. Pyclík [-] (88. I. Preči [-] )

MFK Bruntál
Z. Studený [-] - J. Urban [-] , Z. Orság [-] (85. A. Golias [-] ) , M. Kyselý [-] (83. R. Nosál [-] ) , L. Češek [-] (46. P. Kučera [-] ) , S. Lavrovič [-] , L. Kundrátek [-] , P. Kundrátek [-] , J. Hrabovský [-] , J. Dohnálek [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 69. O. Pyclík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Krupa Jan - DUDEK Matěj, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích