D. Chuda 78.
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2018 17:30

3.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováčkovi z Heřmanic to pálí


Branky


78. D. Chuda - 9. K. Půda , 40. K. Půda , 43. K. Půda , 50. E. Opata
12

 

V zápase s Heřmanicemi chtěli domácí, i přes absenci čtyř hráčů sestavy, Petra Bělíka, Petra Bogdaně, Martina Bielka a Petra Horáka, kteří nemohli nastoupit vzhledem k zdravotnímu stavu, konečně v soutěži bodovat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí začali dobře a již ve druhé minutě soupeř odvracel na brankové čáře zakončení Marka Macháčka na rohový kop. Po něm se v nadějné situaci objevil Víťa Koplík, ale soupeř stačil míč uklidit do bezpečí.

 

 

 

V 9. minutě však přišla rychle rozehraná standardní situace hostí, na kterou nedokázali domácí hráči správně a včas reagovat.

 

 

 

Na pravém křídle unikl Opata, který naservíroval míč jako na zlatém podnose Půdovi, pro něhož nebyl problém skórovat na 0:1.

 

 

 

Gól přerovské nepoložil a i nadále se soupeřem drželi krok.

 

 

 

Ve 20. minutě postupoval sám na gólmana hostí Andrejka, David Chuda, kterého obránce soupeře v pokutovém území popostrčil a znemožnil mu zakončení. Hlavní rozhodčí Smýkal však zákrok jako penaltový neposoudil.

 

 

 

Za zmínku stojí i střela Blažkovského, kterou gólman Andrejko dobrým zákrokem chytil.

 

 

 

Ve 40. minutě domácí zbytečně ztratili míč v rozehrávce, následovala kolmá přihrávka Tomšů na zcela nepokrytého Půdu, který s přispěním teče Jana Omelky zvýšil na 0:2.

 

 

 

O tři minuty později se situace opakovala a Půda se opět po přihrávce Tomšů prosadil přes Václavíčka a zvýšil na 0:3.

 

 

Ve druhém poločase přišla v 50. minutě další hrubá chyba v domácí defenzívě, když Jan Omelka nestihl odvrátit přízemní přihrávku. Míč se dostal k Opatovi, který se štěstím přehodil Adama Surovce a míč se odrazil od břevna do brány - 0:4.

 

 

 

To již vypadalo na pořádný debakl, neboť hosté byli v zakončení velmi efektivní a na vstřelení čtyř gólu potřebovali do této doby pouhých šest střel.

 

 

 

Naštěstí se domácí vzchopili a v 78. minutě snížili Davidem Chudou na 1:4, který postupoval sám na gólmana hostí po pěkné přihrávce Lukáše Vajdy.

 

 

 

I přes některé další šance na obou stranách se již na výsledku nic nezměnilo.

 

 

 

ZDROJ: http://fcprerov.cz/

 

 

 



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
trenér, Richard Švehlík: Dnešní zápas byl pro nás velmi důležitý, věřil jsem, že jej zvládneme, ale bohužel jsme se nevyvarovali hrubých chyb v defenzívě, které náš soupeř opírající se o nadstandardní výkony hráčů Tomšů, Půdy a Opaty potrestal. Budeme si vše muset rozebrat, uvědomit si, že musíme být daleko více zodpovědnější, důslednější a v dalších utkáních se individuálních chyb vyvarovat. Dopředu jsme toho dnes ukázali více, ale stále mi chybí zapojení většího počtu hráčů do finální fáze útoku. Musíme jít dál, je to zatím jenom začátek soutěže, i když velice nevydařený. Věřím, že se nám vyprázdní marodka a my se postupně budeme zlepšovat a již v zápase v Dětmarovicích uhrajeme dobrý výsledek. ZDROJ: http://fcprerov.cz/




Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
A. Surovec [-] - J. Bubeník [-] , O. Václavíček [-] , J. Omelka [-] , V. Koplík [-] , M. Zimčík [-] (81. T. Chuda [-] ) - M. Rybka [-] (65. L. Vajda [-] ) - M. Koller [-] , T. Blažkovský [-] , D. Chuda [-] , M. Macháček [-] (58. Z. Dostál [-] )

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - A. Kopečný [-] (70. J. Velička [-] ) , K. Půda [-] , D. Fojtík [-] , D. Mlčoch [-] , O. Strojek [-] , J. Hetto [-] , E. Opata [-] , D. Tomšů [-] , P. Schwarz [-] (83. T. Herák [-] ) , S. Mantey [-] (46. D. Martynek [-] )

ŽK: 35. V. Koplík , 81. O. Václavíček , 83. J. Omelka - 89. D. Martynek .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - KOVÁŘČÍK Dominik, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů