2:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany vyhráli v Žinkovech


Branky


0

Žinkovy nezvládli další domácí utkání, tentokrát podlehli Dobřanům 2:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Žinkovy měli dobrý vstup do utkání, již ve 4. minutě přišla branka Tomáše Oulíka. Vyrovnání na sebe ale nenechalo dlouho čekat, v 7. minutě hosté srovnali stav na 1:1. Domácí si ve zbytku poločasi sice vypracovali ještě dvě šance, ale branku nevstřelili. Naopak ve 40. minutě se opět prosadili hosté a dostali se tak do jednobrankového vedení.

 

Vstup do druhé půle byl ze strany Žinkov opět skvělý. Tomáš Oulík si hned ve 46. minutě připsal svou druhou branku a vyrovnal tak stav utkání na 2:2. Ačkoliv domácí byli aktivní a měli šance, štěstí jim tentokrát nepomohlo a hosté trestali. Nejprve přišla branka v 60. minutě, která znamenala vedení 3:2. Snaha domácích o vyrovnání přišla vniveč a poslední minuty utkání tak patřily opět hostům. Dvě branky v posledních 10 minutách znamenali konečný výsledek 5:2 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Ing. Josef Šrámek: Zasloužili si vyhrát, líp jezdili, byli gólovější.




Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
V. Němec [-] - J. Doričák [-] , T. Hora [-] , J. Tykvart [-] , J. Vokurka [-] - M. Šneberk [-] , T. Oulík [-] , F. Švejda [-] , M. Tříska [-] - D. Niemkiewicz [-] , V. Růžička [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.