3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 15:30

7.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko potvrdilo roli favorita


Branky


18

Blansko neprohrálo ani v 7. kole, když si doma poradilo s Bystrcí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté nepřekvapili, když proti velkému favoritovi zalezli před vlastní šestnáctku a snažili se především neudělat chybu v defenzivě. Taktika Bystrci opravdu vycházela. Domácí se přes sevřenou obranu hostů dostávali velice obtížně a přestože měli hru fakticky pod kontrolou, do velkých šancí se nedostávali. Domácím však přece jen vyšly dvě akce, která skončily brankou. Ve 20. minutě na levé straně zakombinovali Urbančok s Traorém, druhý jmenovaný obešel Janíčka a naservíroval míč před prázdnou branku pro Martina Sedla – 1:0. Ve 38. minutě vyslal po levé straně Sedlo Bednáře, který zachoval klid a našel před prázdnou brankou Traorého – 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý blanenský poločas se podobal prvnímu s výjimkou bystrckého gólu. Po hodině hry se hostům podařilo snížit na rozdíl jedné branky. Domácí nezachytili rychlý brejk po vlastním rohovém kopu a po minele Urbančoka postupovala na Doležala dvojice Svoboda Milan – Stevanović, která si s domácím brankářem poradila – 2:1. Domácí výhru pečetil v závěru po Bednářově standardní situaci Sedlo – 3:1.

Blansko v dalším kole jede do Žďáru nad Sázavou. Bystrc hostí trápící se Humpolec.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Tomáš Kolouch (trenér): I takový zápas vás v soutěži potká a když se vyhraje nemá cenu to nějak rozebírat. Pořád jsme byli natlačení na jejích půlce a měli jsme dění pod kontrolou. Víc gólů jsme nedali, protože když už jsme se za jejich obranu dostali, trvalo nám zakončení vždycky o chvilku déle, než mělo. Chyběla přesná finální přihrávka. Mně to připomínalo takové uvolněné tréninkové báčko.

FC Dosta Bystrc-Kníničky
Martin Kasálek (trenér): Přijeli jsme s tím, že budeme vycházet z nějakého bloku, že to zahustíme na naší půlce a budeme hrát na brejky. Blansko má oproti nám velmi zkušené mužstvo, takže jsme s nimi nemohli hrát nějakou otevřenou partii, aby to byl fotbal nahoru dolů. To bychom neustáli Podařilo se nám dát gól, ale pořád to bylo spíš o tom, že si to Blansko hlídalo. My jsme mladé nezkušené mužstvo, těžko jsme mohli překvapit. Proto jsem klukům poděkoval za bojovnost, bylo to celým týmem dobře odpracované utkání. Trošku mě sice mrzí ten třetí gól, 2:1 by se mně líbilo víc, ale ani tak jsme určitě žádnou ostudu neudělali.



Sestavy


FK Blansko
M. Doležal [-] - J. Huška [-] , T. Feik [-] , M. Sedlo [-] , R. Mezlík [-] - R. Buchta [-] (43. R. Dvořák [-] ) , L. Chloupek [-] (62. D. Šmerda [-] ) , O. Paděra [-] , D. Urbančok [-] , D. Bednář [-] - M. Traore [-] (87. J. Tulaydan [-] ) -

FC Dosta Bystrc-Kníničky
J. Herink [-] - M. Zatloukal [-] - R. Babić [-] , D. Chmúra [-] , U. Stevanović [-] , O. Pelc [-] , M. Hladký [-] (78. o. pohanka [-] ) , M. Krejčíř [-] , M. Svoboda [-] (70. J. Ovčačík [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Janíček [-]

ŽK: 33. R. Buchta , 51. O. Paděra .
Hráči zápasu: M. Traore , M. Sedlo .
Počet diváků: 426. Rozhodčí: Švehla Marek - HANÁKOVÁ Gabriela, HOVORKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra domácích

Blansko každým zápasem dokazuje, že je jasným adeptem na postup a v domácím prostředí mu bude těžko někdo konkurovat.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích