Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná si připsala další vysokou výhru


Branky


0

Losiná opět nastřílela 7 branek! Tentokrát to odnesl Hradec, kterému se sice povedlo dát 2 branky, ale na silný útok domácích nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání patřil domácím, kteří již ve 4. minutě dostali možnost volného přímého kopu. K tomu se postavil Václav Hajšman a přesnou střelou ho úspěšně proměnil. Domácí nadále vyvíjeli tlak, střela Radka Velemana ale skončila pouze v náručí brankáře. V 8. minutě přišla odpověď hostů, přímý kop z levé strany našel hlavu kapitána Jiřího Hrdiny ml. a ten zamířil přesně. Hradci tato branka nalila energii do žil a dokázali domácí Losinou přitlačit. Roh v 15. minutě sice ještě brankou neskončil, ale následující akce již ano. Jiří Hrdina ml. se dostal k balonu na levé straně hřiště a našel přihrávkou Petra Andrleho, který poslal hosty do vedení 2:1! Pro Hradec pak přišla smolná chvíle v podobě zranění Petra Bilika. Mladý obránce se srazil s jedním ze soupeřů, načež byl nucen odstoupit. Přestože se pokusil na hřiště vrátit, nebyl schopen pokračovat a ve 25. minutě ho tak musel vystřídat náhradní brankář Tomáš Poslední. Losiná se pak snažila o rychlou odpověď, ale ani jedna z šancí Votípky gól nepřinesla. Domácí se nakonec dočkali ve 31. minutě, pocentru Zdeňka Svobody se dostal k hlavičce Jakub Jeřábek a utkání bylo vyrovnané. Poté se projevila útočná síla domácích, ve 37. minutě přišla akce po pravé straně na jejímž konci stál Dalibor Zeman, jehož střela se se štěstím dostala do branky hostí. O pouhé dvě minuty později se mohli domácí radovat již po čtvrté, průnik Radka Velemana sice brankář Kosť zastavil, ale na dorážku Václava Hajšmana již neměl nárok. Šanci na korekci měl Hradec v poslední minutě poločasu z přímého kopu zhruba z 20. metrů, ale rána skončila nad bránou.

 

Hradec do druhé půle změnil rozestavení a začal aktivně, ale ani jedna ze dvou střel z prvních minut neskončila v síti. Následovali dvě šance domácích, střely bratrů Velemanů ale zneškodnil brankář Kosť. Na další branku se tak čekalo v druhém poločase divokého utkání 25 minut. V 70. minutě totiž přišla rychlá akce Losiné, brankář Větrovský vyhodil na Tančouze, který přihrál doleva na Jana Votípku, jehož rána skončila v pravé šibenici - 5:2. I zbytek utkání dohrávali domácí aktivně a přineslo jim to další dvě branky. Nejprve se v 84. minutě po přihrávce Jeřábka prosadil střídající Ondřej Tic a těsně před koncem utkání se krásnou střelou prosadil sám Jakub Jeřábek. Pečetil tak výsledek utkání na 7:2.

 

Pro talentovaného fotbalistu Petra Bilika bohužel tímto zraněním skončila letošní sezóna. Jeho ztráta je pro Hradec možná významnější a nepříjemnější než prohra na hřišti Losiné. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
František Karl: Zápasu s Hradcem se domácí báli. Skutečnost, že hrajeme s posledním mužstvem tabulky a možně podcenění bylo v hlavách a na kopačkách domácích. Tuto věc ještě podpořil rychlý gól a následující dvacetiminutovka to jen ukázala. Naštěstí v současné době Losiná má dostatečnou sílu a odhodlání nastalou situaci zvrátit a průběh dalších minut to jen dokázal.

SK Hradec 1946
Jiří Hrdina st.: Máme problémy se sestavou, Hrdina ml. se dal do kupy na poslední chvíli, navíc jsme museli uvolnit do Stoda Vlka, který má střídavý start. Losiná byla dopředu velice dobrá, trochu mě ale překvapilo, že dozadu nehráli nic moc. Myslím si, že když narazí na mančaft, který je přitlačí, tak budou mít problémy. Příští týden máme Dvorec a za 2 týdny Střížovice, tak doufám, že ty zápasy zvládneme, většina hráčů se vymarodí a snad získáme body.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
J. Větrovský [-] - K. Voráček [-] (75. J. Šlais [-] ) , Z. Svoboda [-] , P. Novotný [-] , P. Tančouz [-] (72. O. Tic [-] ) - R. Veleman [-] , J. Jeřábek [-] , V. Hajšman [-] (46. L. Šindelář [-] ) , J. Votípka [-] (83. V. Brejcha [-] ) - M. Veleman [-] , D. Zeman [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - L. Varga [-] , K. Kalný [-] , P. Bilik [-] (25. T. Poslední [-] ) , J. Šubrt [-] , T. Vozabule [-] - Š. Kundrata [-] , J. Hrdina ml. [-] , P. Andrle [-] , J. Hrdina st. [-] - M. Douša [-]

ŽK: 22. P. Tančouz , 62. L. Šindelář .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.