3:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:30

3.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Tasovicích skončila remízou


Branky


69. M. Paul , 71. P. Horáček , 84. M. Rygl - 1. F. Durec , 10. L. Pilka , 88. M. Bruštík
14

Strání posílené výhrou ve Staré Říši veze body i z Tasovic, na který dosáhlo i v oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Hosté soupeře zaskočil hned z první akce zápasu. Hned úvodní akci přetavil ve vedoucí gól Filip Durec, kterého za obranou našel Palík a prvně jmenovaný z úhlu obelstil Heneše - 0:1. Než se domácí vzpamatovali, bylo to 0:2. Po trestném kopu krásnou střelou pod břevno skóroval Pilka. Zřejmě klíčová chvíle zápasu přišla po půlhodině, kdy vyběhnutý gólman Popelka mimo vlastní pokutové území fauloval Paula a sudí Müller oporu Strání bez váhání vyloučil. Do brány se postavil odvážlivec z pole Ondřej Čaňo. To Tasovice nabudilo, ale do přestávky se jim snížit nepodařilo.

Hosté byli v deseti rádi za bod

Probuzené Tasovice dokázaly dlouhou početní výhodu ve druhé půli zužitkovat. K obratu zavelel v 69. minutě útočník Paul, který hlavou zužitkoval centr z levé strany - 1:2. Vyrovnání vzápětí zařídil střídající Horáček, kterého na penaltě našel přízemní centr z pravé strany - 2:2. Obrat v 84. minutě dokonal Rygl, který se prosadil díky svému důrazu před brankou hostí - 3:2. Podle hostů branka neměla platit, protože jí předcházel útočný faul. S křivdou se ale hráči Strání vypořádali skvěle. V 88. minutě po hrubé chybě domácího brankáře Heneše na konečných 3:3 srovnal Bruštík. Poté se Pavel Lapeš řítil na Čaňa a ten jej vychytal. Poté mířil Paul hlavou těsně nad. Na druhé straně se sami na gólmana Heneše řitili Gavenda s Dudášikem, ale prvně jmenovaný situaci vyřešil zle. Hosté tak po výhře ve Staré Říši bodovali i v Tasovicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér): Musím přiznat, že jsme byli unaveni po pohárovém zápase a chyběla nám lehkost. Nemůžeme v každém zápase doma dostat tři góly. Na defenzivě rozhodně musíme zapracovat.

FC Strání
Igor Gúčik (trenér): I když jsme do Tasovic přijeli vyhrát, s bodem jsem nakonec spokojený. Mrzí mě vyloučení Popelky. Kontakt tam samozřejmě byl, ale byl to zákrok na žlutou kartu, protože Popelka nebyl naším posledním hráčem. Hned několik kluků bylo ještě za ním.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
T. Heneš [-] - L. Hrazdílek [-] , R. Švarc [-] , J. Fukal [-] (7. J. Rapouch [-] ) , J. Čermák [-] (46. P. Horáček [-] ) , M. Garčic [-] (63. J. Landšperský [-] ) , P. Lapeš [-] , M. Rygl [-] , M. Blahoudek [-] , Z. Mička [-] , M. Paul [-]

FC Strání
A. Popelka [-] - L. Pilka [-] (58. M. Bruštík [-] ) , O. Čaňo [-] , P. Silnica [-] , J. Mimochodek [-] , P. Fruhauf [-] , M. Palík [-] (89. M. Gavenda [-] ) , F. Durec [-] (14. P. Dudášik [-] ) , M. Lorenc [-] , J. Gardian [-] , R. Holík [-]

ŽK: 45. M. Rygl , 53. M. Blahoudek , 90. P. Horáček - 75. P. Fruhauf , 83. J. Gardian , 90. M. Palík . ČK: 31. A. Popelka .
Hráči zápasu: M. Paul - O. Čaňo .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - NIEDERLE Zdeněk, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích