P. Musil 48.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystrc veze bod z Břeclavi


Branky


14

Břeclav nepotvrdila body z Bzence a doma pouze remizovala s Bystrcí, která naopak získala první podzimní bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Břeclavští chtěli utnout černou sérii na svém hřišti, když na něm naposledy bodovali na začátku května. Bystrc si přijela pro první body.

 

První poločas byl svázán taktickými pokny a oba celky především poctivě bránili a vsázeli na jednoduchou hru bez zbytečných ztrát míče a chyb. Poločas bez větších šancí tak skončil bezbrankovým výsledkem 0:0.

Body se nakonec dělily

Jediné dvě branky zápasu padly na začátku druhého poločasu. Nejprve poslal domácí tým do vedení ve 48. minutě kanonýr Petr Musil, který prostřelil Herinka po vyhraném souboji Filipa Čermáka na hranici velkého vápna - 1:0. O šest minut později však bylo srovnáno. O vyrovnání se postaral Uglješa Stevanović, který zůstal na malém vapně neobsazen a s centrem Marcela Hladkého si věděl rady - 1:1. V dalším zbytku zápasu byl znovu k vidění především boj ve středu pole, a proto další branka nepadla. Domácí tak konečně doma bodovali a Bystrc získala první divizní bod.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
David Pazdera (trenér): Bohužel nám v týdnu vypadli dva kvalitní hráči, čímž se naše situace zkomplikovala. Nakonec bod bereme, protože soupeř měl více pološancí než my. Velké problémy nám dělal herní styl Bystrce v rozestavení 4-3-3.

FC Dosta Bystrc-Kníničky
Martin Kasálek (trenér): V prvním poločase jsme nehráli to, co bychom chtěli. Míče jsme spíš nakopávali a lehce ztráceli. Po poločase jsme se uklidnili a více kombinovali po zemi. Po inkasovaném gólu jsme nesložili zbraně a hnali se za vyrovnáním, což se nám nakonec povedlo. Máme první bod, na který je potřeba navázat v domácím střetnutí.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - P. Martinek [-] (77. R. Ulehla [-] ) , F. Čermák [-] , M. Schüller [-] , A. Smejkal [-] , P. Musil [-] , P. Dřevěný [-] , T. Mráz [-] (46. O. Osička [-] ) , M. Kriston [-] , Š. Herman [-] , J. Hloch [-]

FC Dosta Bystrc-Kníničky
J. Herink [-] - - J. Gryc [-] , U. Stevanović [-] , O. Pelc [-] , R. Babić [-] (37. M. Krejčíř [-] ) , M. Hladký [-] , D. Chmúra [-] , M. Svoboda [-] (73. M. Zatloukal [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Janíček [-] , M. Drábek [-] (65. o. pohanka [-] )

ŽK: 18. T. Mráz , 44. Š. Herman , 83. M. Kriston - 53. P. Svoboda , 76. M. Krejčíř .
Hráči zápasu: P. Musil - U. Stevanović .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - VOLEK Stanislav, MIKULÁŠEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích