3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice potvrdily formu i proti Nepomuku B!


Branky


14. Z. Adamec , 26. V. Drnek , 75. Z. Adamec
0

Kasejovice hostili Nepomuk B a opět potvrdily jarní formu, když si připsali výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili mnohem lépe domácí Kasejovice. Již po 14. minutách se mohli radovat zásluhou Zbyňka Adamce, který dorazil střelu Martina Škyrty. Škyrta se krátce na to sám pokusil zvýšit vedení, ale nastřelil pouze břevno. Tlak domácích pokračoval a přišla další nebezpečná střela, tentokrát z kopačky Jana Maška, ale dalekonosný pokus skončil pouze na tyči. Ve 26. minutě se ale domácí mohli radovat po druhé. Václav Drnek nahrál Zbyňku Adamcovi, který sice nastřelil další břevno, ale míč se odrazil příhodně pro prvního zmiňovaného a ten bez problémů dorazil. Kasejovice potvrzovali svou převahu i nadále a ve 39. minutě si dokonce obránce Martin Fiala dovolil sólo přes celé hřiště, jeho střela se ale opět snesla pouze na tyč. Nepomučtí dokázali ale utkání zdramatizovat, ve 40. minutě přišel závar před brankou domácích, z něj dokázali hosté vytěžit snížení na 2:1. 

 

Hra pak byla pochopitelně opatrnější z obou stran. Nepomuk B držel své naděje na body dlouho, až do 75. minuty. Jenže v tu chvíli se opět prosadil skvěle hrající Zbyněk Adamec, který vybojoval míč na polovině soupeře a sám poté přesně zakončil. Ale ani tento stav netrval dlouho, v 80. minutě přišla opět odpověď ze strany hostů a snížení na 3:2. Závěrečné minuty již ale branku nepřinesli a domácí tak zvítězili 3:2.



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
J. Kulík [-] - M. Chára [-] , D. Fiala [-] , J. Mašek [-] , M. Fiala [-] - V. Drnek [-] , Z. Rezek [-] , J. Pružinec [-] , J. Voříšek [-] - M. Škyrta [-] , Z. Adamec [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.