0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany nezvládli závěr utkání s Chotěšovem


Branky


0

Do Lužan přijel první celek tabulky s cílem zvítězit a ačkoliv se 70. minut domácí drželi, hosté si nakonec odváží výhru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali domácí možná trochu překvapivě převahou. Byla na nich vidět touha po důležitých bodech a dokázali si vypracovat několik šancí. Štěstí bohužel nestálo na jejich straně, 2 střely pouze orazítkovali tyč. Chotěšov se zdál být hrou domácích zaskočený a moc aktivity dopředu nevyvíjel, přesto si dokázal vypracovat dvě šance ze standartních situací. Ale ani Chotěšov tyto příležitosti neodkázal proměnit a poločas tak skončil remízou 0:0.

 

Okamžitě po začátku druhé půle došlo ke sporně odpískané penaltě ve vápně Lužan. Sudí k nevoli domácích odpískal ruku jednoho z obránců a Chotěšov tak měl jedinečnou příležitost strhnout utkání na svou stranu. Překvapivě ale ani tento pokutový kop neskončil gólem a pokračovalo se tak za bezbrankového stavu. Lužany se statečně drželi až do 70. minuty, jenže pak se projevila zkušenost a aktuální forma Chotěšova. V 70. minutě přišla totiž chyba Lužan při autovém vhazování a následný rychlý protiútok zakončil přesně Adam Štökl. O pouhých 5 minut později následovala pojišťovací branka, když se po sólu dokázal prosadit Josef Jindřich. Tečku za utkáním udělal v 79. minutě záložník Pavel Hasenöhrl a Chotěšov si tak odvezl tři body za vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus: Za první poločas jsme si zasloužili alespoň gól a remízový bod, ale na krásu a šance se bohužel nehraje...




Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - J. Pecl [-] , M. Havránek [-] , A. Hajžman [-] , M. Hořký [-] - J. Běl [-] , J. Hřebec [-] , I. Kolečkář [-] , S. Tisot [-] - P. Plocar [-] , P. Pecháček [-]

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - J. Ondruš [-] , N. Vávrovec [-] , D. Kubík [-] , M. Wizovský [-] - J. Jindřich [-] , E. Molek [-] , T. Vacek [-] , P. Hasenöhrl [-] - L. Terber [-] , A. Štökl [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.