2:1p.
(1:0)
73. M. Káva
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 10:15

3.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Kratonohy vyhrály na penalty


Branky


12

Domácí fotbalisté získali bod navíc po úspěšném penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný a vcelku pohledný duel nabídl souboj na hřišti Kratonoh. Domácí fotbalisté po dvou debaklech už potřebovali bodovat a jejich cíle podpořil i fakt, že do hry mohli využít jak stopera Kabeláče, tak oba bratry Krajáky. A byl to právě o čtyři roky starší Ondřej, kdo ve 28. minutě využil špatné rozehrávky hostů a přesným zakončením otevřel skóre zápasu.

Štěstím pro Trutnovské bylo, že domácí nedokázali svůj náskok navýšit. A to ani z převahy na začátku druhého poločasu. Pak už to byli hosté, kdo se chopil taktovky a v 73. minutě přišlo zasloužené vyrovnání. Jakub Matějka si na hranici šestnáctky udělal ze soupeřových obránců slalomové tyče a jeho skvělé sólo dovedl k dokonalosti přesnou střelou Káva.

Hosté mohli v závěru strhnout vítězství na svoji stranu, tři nadějné situace ale nevyřešili ideálně, a tak na řadu přišel penaltový rozstřel. V něm byli přesnější domácí hráči a druhý bod získali pro sebe. 

 



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
T. Finke [-] - D. Čada [-] , T. Kabeláč [-] , M. Strasser [-] (80. L. Trnka [-] ) , P. Václavek [-] , J. Kabeláč [-] , J. Jirásek [-] (60. P. Čihák [-] ) , D. Ličman [-] , A. Zbudil [-] (69. S. Chocholatý [-] ) , O. Kraják [-] , L. Kraják [-]

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - O. Tobiaš [-] (63. P. Brejcha [-] ) , D. Kovář [-] , J. Matějka [-] , P. Makovský [-] , M. Vyhnánek [-] (75. J. Turner [-] ) , P. Zieris [-] , P. Holubec [-] , V. Dvořák [-] (66. M. Káva [-] ) , J. Zezula [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 85. L. Trnka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - HANOUSEK Karel, KVÍTEK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích