0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 10:30

2.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře nestačily na Velké Hamry


Branky


9. J. Rudolf , 50. J. Linka , 61. J. Linka
9

Hamry svůj jednobrankový náskok po přestávce ještě o dvě branky navýšily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již ve 2. minutě se na vápně uvolnil Synek, jeho střela se ovšem mezi tři tyče nevešla. V 5. minutě se po dlouhém autu dostával do šance Petřík, ale rozhodčí pískal faul na brankáře. V 6. minutě vysunul Novotný na pravé straně Ježka, ten obešel Šidla, který ho zezadu fauloval za cenu žluté karty. Následný přímý kop Novotného prošel malým vápnem, ale hráči Přepeř se k zakončení nedostali. V 9. minutě předvedly Hamry rychlý protiútok. Kováčik přihrál Rudolfovi, ten za hranicí vápna napřáhl a míč skončil za zády bezmocného Hyky.

Hned po rozehře sklepl vysoký balón Synek na Ježka, ale ten z deseti metrů netrefil hostující branku. Ve 12. minutě Bína přihrál do pravého křídla na Ježka, na jehož střílený centr na malé vápno Novotný ve skluzu nedosáhl. Ve 23. minutě se autu dostal ke střele z hranice vápna hamerský Barcuch a prudká střela o kousek minula domácí branku. Ve 25. minutě si na dlouhý míč naběhl Synek, zbavil se obránce, ale Kobachidze včas vyběhl a šanci zneškodnil. Ve 39. minutě kopaly Hamry trestný kop z pětadvaceti metrů. Linka přistrčil Rudolfovi a s jeho střelou k tyči měl Hyka v brance velké starosti. Ve 42. napřáhl ke střele Bína, Černý jeho ránu ztečoval těsně vedle levé tyče. Ve 44. minutě se snažil Šedý překvapit Hyku, ale jeho lob přelétl i břevno domácí branky. 

 

Začátek druhé půle začal šancí Přepeř. Ve 48. minutě si na centr Krasnického naskočil kapitán Nesvadba a jeho hlavičku zastavilo břevno hostující branky. Z protiútoku vznikl před Přepeřskou brankou závar, domácí obrana míč neodkopla, zmocnil se ho Linka a s přehledem zvýšil na 0:2. V 52. minutě našel Bína na penaltě nabíhajícího Vaníčka, ale Kobachidze včasným vyběhnutím míč odkopl. V 61. minutě si navedl balón na prostředek hostující Linka a pěknou střelou pravačkou o tyč zvýšil na 0:3. Za tři minuty zahrával Radzinevičius trestný kop, Hyka si ale s jeho střelou poradil. V 76. minutě si na centr z pravé strany naběhl Dorinčák a Hyka s jeho hlavičkou do protipohybu měl plné ruce práce. Z protiútoku si na Ježkův centr naběhl na zadní tyč Vojtěch Novotný, ale jeho branka pro ofsajd nebyla uznána. V 85. minutě si na Sedláčkův roh naběhl střídající Abraham, jeho hlavičku zastavila tyčka hostující branky a před dobíhajícím Synkem obrana míč odpálila do bezpečí. V 87. minutě našel Abraham na penaltě Synka, ten se uvolnil a za již překonaným gólmanem vyhlavičkoval míč na brankové čáře obránce.



Sestavy


FK Přepeře
M. Hyka [-] - J. Synek [-] , P. Novotný [-] (46. J. Schubert [-] ) , A. Vaníček [-] (72. V. Novotný [-] ) , M. Sedláček [-] (84. M. Abraham [-] ) , P. Bína [-] (74. M. Sedláček [-] ) , M. Ježek [-] (80. J. Peškar [-] ) , J. Petřík [-] , J. Nesvadba [-] , K. Vrabec [-] , J. Krasnický [-]

FK Velké Hamry
K. Kobachidze [-] - T. Radzinevičius [-] (79. F. Vencbauer [-] ) , J. Rudolf [-] (84. C. Vitkovič [-] ) , D. Dorničák [-] (88. M. Mihálik [-] ) , J. Linka [-] , O. Šedý [-] , T. Kováčik [-] (90. P. Žitka [-] ) , J. Šídlo [-] , J. Černý [-] , J. Macháček [-] , L. Barcuch [-]

ŽK: 41. P. Bína , 58. M. Ježek - 6. J. Šídlo , 59. J. Rudolf , 79. J. Černý , 83. L. Barcuch .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - DUDA Miroslav, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích