Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 16:30

4.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdek si po sestupu připsal první porážku


18

Po povedeném vstupu do sezóny si Frýdek v Rýmařově brousili zuby na další úspěšný zápas. Dopadlo to však jinak. Soupeř uštědřil Frýdku první porážku v sezóně. Výrazně si pomohl brankou již ve 2. minutě, na kterou navázal dalším gólem v druhé půli. Místo kýženého vyrovnání se hosté dočkali pouze snížení z kopačky Nicolase Šumského.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér Jan Žižka mohl v Rýmařově využít navrátilce Nicolase Šumského, jedinou absencí byla neúčast zraněného obránce Michal Střižíka. Lipina na půdě soupeře bojovala o udržení úspěšné série a také o čelo tabulky. Nicméně plán odvézt si z Rýmařova body dostal povážlivé trhliny už v úvodu utkání. To totiž zaskočil defenzivu Valcířů Nikolas Tilkeridis a poslal domácí do vedení.

Celý zbytek poločasu se pak hosté snažili o vyrovnání. První vlaštovkou bylo zakončení z většího úhlu Varadiho. Daleko větší šanci pak ovšem nabídl přímý kop, kterým Šumský orazítkoval tyč. Lipině však scházela větší lehkost, přeci jen bylo vidět, že brzké inkasování hráče znervóznělo. Klid nám mohl vrátit v 39. minutě Hruška, který se vyhnul ofsajdové pasti a mířil sám na brankáře Kameníka. Překonat se mu jej však nepovedlo. Neuspěl ani z dorážky Švrček.

Stejně jako v předchozím utkání s Vrchovinou poslal od začátku druhé půle trenér Žižka do hry vytáhlého forwarda Gomolu. Cíl byl jasný, minimálně srovnat. Úvod druhé pětačtyřicetiminutovky však Valcířům také příliš nevyšel. Naopak, domácí mohli přidat druhý gól. Ve 49. minutě byla střela ze střední vzdálenosti tečována. Mrozek však naštěstí dokázal na změnu směru míče reagovat.

V 59. minutě už byl ale krátký na zakončení Nikolase Tilkeridise, který přidal druhý gól v utkání a naše akcie klesly na nulu. Hned vzápětí snížil Frýdek zásluhou Nicolase Šumského, který hlavičkou přeloboval brankáře. Ve zbývajících minutách to bylo jednak dobývání branky domácích, a jednak také hra vabank, takže i pro soupeře se otvírala okénka. V 84. navíc přišlo po druhé žluté kartě vyloučení Varadiho. Přesto nebylo vyrovnání daleko. Šumský ale po kličkované svoji druhou trefu v utkání nepřidal.

zdroj: www.mfkfm.cz



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Tři body jsme potřebovali a jsme za ně rádi, protože nám nevyšel začátek sezóny. První zápasy, které jsme doma odehráli, nebyly dobré, proto jsme i přeskupili řady. Museli jsme hrát odvážněji, což se vyplatilo. Šlo vidět, a je to náročný styl, že aktivita se vyplatila, protože soupeř neměl klid na rozehrávku. To bylo důležité. Jsem rád, že kluci nedělali tolik chyb jako v minulých zápasech. Pomohl nám velmi rychlý gól. Chtěli jsme hrát náročný fotbal a hodně vysoko. I z toho důvodu už pak docházely síly.

MFK Frýdek-Místek
Jan Žižka - trenér Frýdku - Místku: I přes brzký inkasovaný gól jsme v první půli diktovali tempo hry. Měli jsme spoustu šancí, poločas měl být v náš prospěch, bohužel jsme se ale neprosadili. Nepoložil nás ani inkasovaný gól v druhé půli. Hned jsme snížili, vyrovnat už se nám však nepovedlo. Hraje se na góly a těch jsme dali méně než soupeř.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - P. Navrátil [-] , J. Kolísek [-] , J. Harazin [-] , P. Ondruška [-] (54. T. Šupák [-] ) , N. Tilkeridis [-] , K. Kocúr [-] (52. Z. Horák [-] ) , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] (74. . Piroška [-] ) , D. Hleba [-]

MFK Frýdek-Místek
R. Mrozek [-] - J. Ciesarík [-] , D. Bialek [-] , M. Švrček [-] , P. Literák [-] - N. Šumský [-] , R. Smékal [-] (46. T. Gomola [-] ) , A. Mrkvička [-] (65. D. Dendis [-] ) , J. Hruška [-] (74. B. Velička [-] ) - P. Strnad [-] , A. Varadi [-]

ŽK: 19. J. Harazin - 23. A. Varadi , 27. J. Ciesarík , 41. P. Strnad , 47. T. Gomola . ČK: 84. A. Varadi .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - DROZDY Luboš, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Rýmařov padl minulé kolo s Uničovem a myslím si, že padne znovu.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza