1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratři Velemanové zařídili tři body pro Losinou


Branky


0

Na hřiště Keramiky Chlumčany dorazila Losiná bojující o postup z Okresního přeboru a v tomto těžkém utkání dokázala zvítězit 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se jako dominující tým navzdory očekávání prezentovali hráči Keramiky Chlumčany. Ti si dokázali držet územní převahu a diktovat tempo hry. Jejich snaha ale nevrcholila ve vyložené šance a proto se jim během první půle nepodařilo vstřelit branku. Naopak hosté využili rychlého brejku a již ve 25. minutě se po přesném centru dokázal prosadit Radek Veleman, nejlepší střelec Losiné v této sezóně. Více první poločas nepřinesl a hosté tak šli do kabin s jednobrankovým vedením.

 

Do druhé půle opět nastoupili s menší převahou domácí. Jejich enormní snaha o vyrovnání přinesla úspěšný výsledek v 60. minutě. Po faulu na domácího Tomáše Beníčka v pokutovém území přišla možnost pokutového kopu. Toho se neujal nikdo jiný než penaltový mág František Lösch, který ji, stejně jako snad všechny své penalty v této sezóně, úspěšně proměnil. Bohužel pro domácí tým se v závěru utkání ukázala nadprůměrná kvalita hráčů Losiné, kteří měli mnohem více sil než hráči Chlumčan. Jmenovitě to byli především bratři Velemanové, kteří se zasloužili o zvrat v utkání. Nejprve se totiž v 77. minutě prosadil Martin Veleman a Losiná si tak díky jeho brance vzala zpět své vedení z první půle. Následoval ho v 83. minutě i jeho bratr Radek Veleman, který přidal svou druhou branku v tomto utkání a uklidnil tak hráče Losiné. Ačkoliv se v posledních minutách nechali vyloučit Svoboda i Votípka, hosté i v 9 lidech dvakrát nastřelili tyč. Utkání nakonec skončilo 1:3 a hostující Losiná se tak stále drží na dostřel prvnímu celku tabulky Chotěšovu. 



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] (46. J. Míšek [-] ) (46. J. Kastner [-] ) - M. Vojáček [-] , J. Vlček [-] , T. Beníček [-] , J. Kastner [-] - Z. Havlíček [-] , D. Štolle [-] , T. Benedikt [-] , L. Chlad [-] , J. Dobrovolný [-] - F. Lösch [-]

TJ Sokol Losiná
J. Větrovský [-] - K. Voráček [-] , P. Novotný [-] , V. Hajšman [-] , P. Tančouz [-] - D. Zeman [-] , R. Veleman [-] , J. Jeřábek [-] , Z. Svoboda [-] - M. Veleman [-] , J. Votípka [-]

ŽK: 53. J. Dobrovolný - 42. Z. Svoboda , 80. J. Votípka , 87. Z. Svoboda , 90. J. Votípka . ČK: 87. Z. Svoboda , 90. J. Votípka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.