M. Geňo 12. (p.)
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2018 18:00

16.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Karlovarští uspěli v penaltách i napodruhé


Branky


12. M. Geňo (p.) - 48. J. Sodoma
20

Domácí šli do vedení brankou z pokutového kopu, vyrovnal však Sodoma, který tak zaznamenal druhý gól sezóny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Dobrovice vstoupila do utkání na rozdíl od domácích aktivně a v prvních pěti minutách je jasně přehrávala. Karlovarští hráči působili poněkud zakřiknutým dojmem. Do první šance se hosté dostali už ve 2. minutě. Marian Geňo ve středu hřiště prohrál osobní souboj a po centru zleva míč na poslední chvíli uklidil před nabíhajícím Volfem Ludvík Tůma na roh. Potom se hra vyrovnala a do první střelecké příležitosti po pěkné kombinaci se dostal v 8. minutě Marian Geňo. Jeho střelu brankář hostů Bartoš stačil vytěsnit na roh. V 11. minutě zahrál perfektně přímák Pavel Maňák na zadní tyč a nabíhající Ludvík Tůma z voleje napálil břevno. Odražený míč zahrál jeden z bránících hráčů rukou a následovala penalta v podání Mariana Geňa a vedení  Varů 1:0.

 

Po obdržené brance hosté začali přebírat aktivitu, výborně presovali a nedávali domácím skoro žádný prostor ke konstruktivní rozehrávce. Na druhou stranu jejich aktivita nevedla k vytvoření žádné gólové šance a domácí pracovali v defenzívě odpovědně.

 

V 37. minutě musel Karel Tichota sáhnout vynuceně ke střídání a zraněného Láďu Mestla nahradil Jirka Samek.

 Vstup do druhé půle pro Vary nebyl příliš šťastný. Nedůraz v osobních soubojích a snad jediná vážnější chyba v defenzívě znamenala ve 48. minutě srovnání na 1:1. Z malého vápna dopravil míč do sítě Jiří Sodoma, mistr Evropy v malé kopané z letošního roku. Hra se poněkud přiostřila, na což doplatil zraněním Dominik Mandula a v 56. minutě musel být střídán Václavem Vyletou.  Obě dvě družstva dávala najevo, že chtějí získat plný počet bodů, a tak se se hra přelévala od jedné branky k druhé. Jenže obě obrany pracovaly soustředěně a do gólovky se nedokázala ani jedna strana prosadit, což ale neznamená, že se nehrál ve Dvorech dobrý fotbal.

 

Za zmínku stojí tvrdá střela Samka v 55. minutě, s níž měl brankář hostů plné ruce práce. V 59. minutě po přímáku Pavla Maňáka šel z domácích kopaček míč těsně vedle. V 65. minutě dobrovická obrana s vypětím všech sil zblokovala na roh střelu Vylety, který od svého nastoupení na plac hodně motal hlavu obráncům hostů. Hlavička Krličky po následném rohovém kopu skončila jen těsně mimo Bartošovy branky. V 82. minutě vycvičil obranu hostů Pavel Maňák, ale finále se mu nevyvedlo, v 84. minutě po rohovém kopu hlavičkoval neobsazený Vyleta nad. Na druhé straně dostal v 79. minutě dobrou přihrávku dobrovický Sodoma a jen těsně minul.  

 

 

A protože utkání skončilo remízově, šlo se do penalt. Začínali hosté a Chára zneškodnil penaltu Tvarohovi a Bartoš zlikvidoval penaltu Vyletovi. Za stavu 3:3 šel na penaltu hostující Novák, Chára zůstal stát chladnokrevně uprostřed branky, kam také směřovala Novákova střela. Rozhodující penaltu si vzal na starost Marian Geňo a zajistil pro domácí cenné dva body.

 

Zdroj: slaviakv.cz



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - D. Mandula [-] (56. V. Vyleta [-] ) , J. Hudec [-] (82. P. Šmídl [-] ) , M. Pěkný [-] , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] (37. J. Samek [-] ) , L. Tůma [-] , P. Maňák [-] , R. Vokáč [-] (90. M. Suchý [-] ) , D. Krlička [-] , J. Staněk [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , M. Volf [-] (74. M. Petrlák [-] ) , J. Novák [-] , P. Bernát [-] (84. D. Kostka [-] ) , J. Krystan [-] (68. A. Fotr [-] ) , R. Žaloudek [-] , J. Petlička [-] (46. J. Sodoma [-] ) , P. Tvaroha [-] , O. Soběslav [-] , T. Osvald [-] (91. D. Miškovský [-] )

ŽK: 17. D. Krlička , 66. L. Tůma - 36. T. Osvald , 38. J. Petlička , 54. M. Volf , 68. J. Sodoma , 72. J. Novák .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích