P. Bernát 5.
T. Osvald 76. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

1.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice začala dobře, poradila si s Převýšovem


Branky


5. P. Bernát , 76. T. Osvald (p.)
16

Po sedmi týdnech bez soutěžního zápasu se konečně dobrovičtí fandové dočkali, když fotbalisté dobrovického áčka přívitali na svém hřišti v rámci 1. kola ČFL hosty z Převýšova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 A že se dobrovičtí fotbalisté nijak dlouho nerozkoukávali! Již v 5. minutě Volfovu skvělou přihrávku do běhu zužitkoval z levé strany Pavel Bernát, který z úhlu propálil hostujícího brankáře. A ve 13. minutě měli domácí další šanci skórovat. Marek Volf se ocitl zcela sám tváří v tvář brankáři, pokusil se jej přelobovat, míč však dopadl na horní síť. V 17. minutě se po hrubce hostujícího Labíka dostal k centru jediný novic v domácí základní sestavě Petlička a dobrovický kapitán Miškovský z otočky z 10 metrů těsně přestřelil. Ve 22. minutě měli příležitost poprvé zahrozit hosté, když dostali možnost zahrávat přímý kop. Nakonec ale byli rádi, když ze své standardní situace neinkasovali. Dobrovická zeď totiž pokus zastavila a do brejku vyrazil Osvald s Volfem, prvně jmenovaný našel nejlepšího střelce všech tří dobrovických třetiligových sezón, který z voleje pálil těsně vedle zadní tyče! V 32. minutě o sobě dala jediná z letních posil Dobrovice v sestavě Petlička, který poslal před bránu Převýšova skvělý centr, na zadní tyči Miškovský přeskočil Veselku a hlavičkoval zblízka těsně nad. V 36. minutě Miškovský krásnou uličkou uvolnil Petličku, který postupoval z úhlu sám na bránu, Dunda jeho zakončení ale tečoval do boční sítě.

 

Druhý poločas začal první velkou šancí hostů v zápase. V 52. minutě převýšovští ve vápně rozebrali dobrovickou obranu a po Bastinově přiťuknutí jeho parťák z útočné dvojice Živný zblízka těsně minul. A převýšovský tlak pokračoval, hned o 3 minuty později Labík zleva krásně našel Bastina a ten umístěnou střelou z otočky pořádně protáhl Bartoše, který si připsal první ostrý zákrok v utkání. V 75. minutě ale byla nařízena penalta pro domácí! Mezi Špidlena a brankáře Dundu vběhl domácí Volf a po střetu s gólmanem šel k zemi. Balon si na značku pokutového kopu postavil Tomáš Osvald, který se nemýlil a poslal domáci do dvoubrankového vedení. Hosté se ještě snažili s výsledkem něco udělat, museli si ale dávat pozor na brejky domácích. Tak jako v 83. minutě, když mohl Bernát oplatit Volfovi gólovou nahrávku, domácí útočník však po jeho výborném křížném pasu netrefil míč ideálně a Dunda si se střelou poradil. Po pouhé minutce postupoval Volf na bránu s dvěma obránci na zádech zprava, po zemi však Dundu ani v téhle tutovce nepropálil. V nastaveném čase si pak mohl premiéru jako hrom v dospělém fotbale odbýt mladší z Jakubů Nováků v dobrovickém dresu, když mohl po Fotrově skvělé přihrávce skórovat hned z prvního doteku s míčem. Branku ovšem netrefil.

 

ZDROJ: fkdobrovice.cz



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , D. Miškovský [-] (50. M. Petrlák [-] ) , M. Volf [-] (87. P. Malý [-] ) , J. Novák [-] , T. Osvald [-] (92. M. Vajgl [-] ) , R. Žaloudek [-] , J. Petlička [-] (60. A. Fotr [-] ) , P. Tvaroha [-] , O. Soběslav [-] , P. Bernát [-] (90. [-] )

SK Převýšov
R. Dunda [-] - J. Černý [-] , J. Jarkovský [-] , J. Špidlen [-] , P. Veselka [-] (77. ) - T. Sedláček [-] , D. Koubek [-] , R. Doležal [-] (60. M. Holec [-] ) , T. Labík [-] - D. Živný [-] , T. Bastin [-] (72. R. Korba [-] )

ŽK: 41. D. Živný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hányš Martin - NEHASIL Lukáš, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích