Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 10:30

5.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Admira i nadále nepoznala chuť porážky, tentokrát to odnesl Jindřichův Hradec


Branky


45. M. Toman , 65. F. Votava - 15. M. Fric , 26. J. Kurek , 39. Š. Zahálka
34

Dosud neporažená Admira zajížděla na hřiště Jindřichova Hradce, který má jen tři body. Pražský celek byl v roli favorita, kterou potvrdil. Domácí nenasadili do branky Hulíka, ale Hejníčka a to se jim stalo osudným.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admira si získala náskok

Od samého začátku byli hosté lepším týmem a s převahou přicházely šance. Nepříjemností bylo ve 12. minutě zranění Komínka, který byl jediným stoperem. V 15. minutě šla Admira do vedení. Do centru z levé strany šel do souboje s Hejníčkem Fric. K míči se dostal dříve než domácí brankář a špičkou ho uklidil do sítě - 0:1. Převaha pokračovala a odměnou byl druhý gól. Kurek dostal z levé strany zpětnou nahrávku, potáhl si míč do středu a mířil přesně k bližší tyči. Brankář si na míč sáhl, mimo branku ho ale nedostal - 0:2.

 

Ve 39. minutě už to bylo o tři góly. Odražený míč se dostal k Zahálkovi. Ten se dvěma kličkami dostal na střed a levou nohou mířil na bližší tyč. Hejníček po míči šel, ale podklouzl mu pod tělem - 0:3. Už se zdálo, že třígólové vedení hosté udrží. V poslední minutě ale přišla chyba v rozehrávce do středu hřiště, odražený míč po souboji k Tomanovi a ten snížil do šatny - 1:3.

 

 

Domácí zabrali, na body ale nedosáhli

Branka na konci prvé půle domácí nakopla. Během druhé půle si vytvářeli tlak a zaslouženě se dočkali kontaktní branky. Kolmou přihrávku za obranu dostal Votava a ze strany prostřelil Jungra - 2:3. Jindřichův Hradec se snažil o vyrovnání. Jindra šel sám na Jungra, ale trefil ho. Votava dostal míč na malé vápno a hlavou trefil jen střed branky. Záverečný tlak kýženou branku nepřinesl. Admira prostřídala a zápas dohrála s vítěznou tečkou.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: "Prospali jsme první poločas. Hráli jsme ustrašeně, soupeř byl někde jinde než my. Prohrávali jsme o tři góly, na konci poločasu jsme alespoň snížili. O poločas jsme si řekli něco v kabině, něco jsme změnili a soupeře jsme přeběhali, zatlačili a snížili jsme. Měli jsme další dvě šance, ale vyrovnat jsme už nedokázali."

FK Admira Praha
František Peřina, trenér: "V prvním poločase jsme byli lepší, proměnili jsme tři šance a šli do vedení. V poslední minutě jsme si ale po vlastní chybě nechali dát gól do šatny. Tím jsme do druhého poločasu posadili soupeře na koně a inkasovaný gól na konci poločasu byl znát. Jindřichův Hradec se dostal do tlaku, ale zbytek zápasu jsme už uhráli. Po prvních třiceti minutách jsem takovýhle průběh nečekal."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Hejníček [-] - M. Janák [-] (81. M. Mareš [-] ) , M. Völfel [-] , M. Toman [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , O. Černoch [-] (77. V. Princ [-] ) , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , T. Jindra [-] , M. Jáša [-]

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , J. Panýrek [-] (55. J. Štefan [-] ) , J. Kurek [-] , M. Čácha [-] (78. T. Fingerhut [-] ) , J. Martinic [-] , M. Fric [-] (65. T. Pavlata [-] ) , S. Komínek [-] (12. D. Hájek [-] ) , R. Sázel [-]

ŽK: 78. M. Toman - 12. R. Sázel , 64. J. Štefan , 88. J. Martinic .
Hráči zápasu: Š. Zahálka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - ŠOB Aleš, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou týmů, které by se měly pohybovat na opačných koncích tabulky. J. Hradec by měl hrát o sestup, zatímco Admira atakovat čelo tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů