D. Baran 42.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 10:15

2.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma si hubené vítězství pohlídala


Branky


42. D. Baran
30

Úvodní kolo nabídlo v zápase obou celků penaltový rozstřel, který byl pro oba úspěšný. Nyní došlo ke vzájemnému měření sil. Utkání nabídlo jedinou branku, která znamenala plný počet bodů pro pražský tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Aritma vstoupila do zápasu aktivněji a hra se odehrávala převážně na polovině Hořovicka. Výsledkem byly standardní situace, po kterých následovalo nepřesné zakončení. Hosté vsadili na nákopy na Novotného, který míče sklepával kolem sebe. Do první příležitosti se dostali domácí, kdy Modr dával ve vápně míč pod sebe do náběhu na duo Macháček a Baran, kteří ho ale přeběhli. Následoval brejk, po kterém Zítek přehazoval vyběhnuvšího Starečka a jeho pokus mířil těsně vedle.

 

Postupem času se obraz hry neměnil. Na branku se čekalo až do posledních minut první půle. Ve 42. min. Kraus centroval míč na Beneše, ten hrudí sklepl na Barana a ten nádhernou střelou překonal Grégra - 1:0. Hořovicko inkasovaný gól nakopl a mohlo i srovnat. Po jednom z centrů se dostal do zakončení Novotný a Stareček musel vytáhnout perfektní zákrok, kdy míč vyškrábl konečky prstů a udržel tak poločasové vedení.

Hořovicko na vyrovnávací branku nedosáhlo

Do druhé půle šli hosté s jasným cílem, který se ale nekonal. Na hře nebylo až tak vidět, že by šlo Hořovicko za vyrovnáním. Aritma se do šancí dostávala, především po závarech, které ale brankou neskončily. Jeden takový byl po autovém vhazování, kdy následnou střelu na roh zblokoval kapitán Machurka. Po něm se na zadní tyči neprosadil Modr, míč se dostal k Frnochovi, který pálil z voleje. Jeho pokus trefil Beneše, který míč tečoval a Grégr vytasil reflexivní zákrok.

 

Další šancí byla střela Poloma, kterého našel z levé strany Turbák, ale i tato střela byla zblokována na rohový kop. Na ten si naskočil Gregor a orazítkoval břevno. I Hořovicko se dostalo k zakončení a to po chybě Frnocha, kdy se po brejku jeden z útočníků snažil dostat skákavý míč přes domácího brankáře. To se ale nepovedlo, neboť střela byla zblokována. Aritma se do šancí dostávala, ale pokus Macháčka ztroskotal na brankáři. Stejně tak jako hlava Frnocha, kterou Grégr vyrazil.

 

Čas plynul a hosté hru otevřeli. Pro domácí tak vznikali brejkové situace, se kterými ale nenakládali dobře. Akci 3 na 1 vyřešil střídající Junek střelou mimo tři tyče, následně ztroskotala Aritma na zpracování. Závěrečný tlak si Hořovicko vytvářelo pouze ze standardních situací a jednoho dlouhého autového vhazování, ale domácí defenziva jej ustála a pražský tým se tak mohl radovat.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Tomáš Kubr, trenér: "Bylo to zasloužené vítězství. Po zranění Novotného už tolik Hořovicko nehrozilo, my jsme po celý zápas měli více šancí. Byl to kolektivně dobrý výkon, jediný zápor vidím v neproměňování šancí."

SK Hořovice
Jan Bežó, člen výboru: "V prvním poločase jsme se dostávali více do hry než v tom druhém, ve 12. min. jsme měli velkou šanci, kdy Zítek jen těsně minul lobem branku, poté podržel domácí brankář. Ve druhém poločase jsme vyloženou šanci neměli, soupeř trefil břevno. Výsledek je zklamáním, musíme proměňovat šance."



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - T. Modr [-] , P. Vávra [-] , D. Macháček [-] (88. M. Bedrna [-] ) , A. Kraus [-] , F. Turbák [-] (66. J. Junek [-] ) , J. Beneš [-] , D. Frnoch [-] , J. Troníček [-] , D. Baran [-] , M. Polom [-]

SK Hořovice
D. Grégr [-] - V. Zítek [-] (46. V. Machaladze [-] ) , P. Novotný [-] (52. O. Bělohlávek [-] ) , F. Grujoski [-] (82. D. Kolařík [-] ) , M. Kopáč [-] , J. Mach [-] , J. Kuchař [-] (74. V. Mencl [-] ) , D. Klimeš [-] , M. Dolejš [-] , J. Machurka [-] , D. Kubec [-]

ŽK: 60. M. Kopáč , 66. P. Novotný , 68. M. Dolejš .
Hráči zápasu: J. Stareček , D. Baran , J. Beneš - P. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - EIBL Lukáš, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Sklenka
Tip experta: výhra domácích

Aritma doma body příliš neztrácí. Hořovicko, které v létě hodně oslabilo, odjede s nulou.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tuším překvapení a dělbu bodů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích