1:0p.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodly až penalty!


Branky


0

Místní derby mezi týmy z Lužan a Radkovic přineslo vyrovnané a bojovné utkání, které nakonec museli rozhodnout penalty!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo od samého začátku přehlídkou bojovnosti, tvrdosti a zarputilosti obou týmů. Hosté měli mírně navrch, nicméně ani jednomu z týmů se dopředu příliš nedařilo. Ačkoliv si oba týmy vypracovali pár zajímavých šancí, žádná z nich nebyla vyloženě gólové. Nic na tom nezměnila ani 63. minuta, od které hrály domácí Lužany v 10 po červené kartě Hořkého. Naopak 15 minut před koncem utkání se dostal domácí Hřebec sám před branku soupeře, střelou z voleje ale zamířil mimo. V 88 minutě přišla červená karta pro hostujícího Vizingra a krátce na to sporný zákrok domácích ve vápně na Ahmeckovice. Rozhodčí ho ale pustil a rozhodovat tak museli penalty.


Penaltový rozstřel je vždy loterií. Tentokrát tato loteria vyzněla lépe pro domácí. Radkovice neproměnily ani jednu ze svých penalt a za Lužany se úspěšně prosadili Josef PeclMartin Havránek. Bonusový bod z tohoto utkání tak zůstal v Lužanech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus: Místní derby přineslo částečně i nervózní utkání. Byli jsme si vědomi nutnosti zisku bodů a i přesto byli hosté mírně lepší. Hosté kopali několik nebezpečných trestných kopů, my zase neproměnili jasnou gólovou šanci, remíza nakonec zasloužená.

TJ Sparta Radkovice
Václav Heřman: Oboustranně bojovný zápas, oba týmy měli pár šancí, branka v základní hrací době nepadla a penalty nám vůbec nevyšli, soupeř v nich byl lepší.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - J. Linhart [-] , J. Pecl [-] , A. Hajžman [-] , M. Hořký [-] - S. Tisot [-] , M. Havránek [-] , P. Pecháček [-] , J. Běl [-] - M. Rath [-] , M. Toma [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - J. Bešta [-] , M. Velich [-] (70. J. Janeček [-] ) , L. Vizingr [-] , M. Březina [-] - P. Vlček [-] , M. Hohlberger [-] , M. Brada [-] - M. Brada [-] , H. Ahmeckovic [-] , Z. Bultas [-] (75. J. Vojta [-] )

ŽK: 24. P. Vlček , 35. L. Vizingr , 57. H. Ahmeckovic , 66. Z. Bultas , 70. M. Brada , 73. M. Brada , 88. L. Vizingr . ČK: 63. M. Hořký - 88. L. Vizingr .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.