2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu v Předenicích rozhodli až penalty!


Branky


0

Do Předenic tentokrát zavítali hráči Losiné a po dlouhé bitvě utkání dospělo až k penaltovému rozstřelu, v němž byli úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od tohoto souboje dvou týmů z vrchní části tabulky se očekával tuhý boj. Ačkoliv nebylo utkání příliš bohaté na góly, určitě se bylo na co koukat. Losiná sice vedla po poločase 1:0, ale rychlá branka domácích krátce po začátku druhé půle vrátila utkání zpět na začátek. Ani jeden z týmů se již neprosadil a museli tak rozhodnout až penalty. V nich byli úspěšnější domácí v poměru 6:5 a připsali si tak bonusový bod.

Domácí nenašli odpověď na rychlou branku Losiné

Začátek utkání byl poměrně opatrný a plný nepřesností z obou stran. Ani jednomu z týmů se nedařilo výrazně ohrozit branku soupeře, jedinou výjimkou byla šance z 9. minuty, kdy se po přihrávce Jeřábka dostal k centru Hajšman. Jeho spoluhráč Votípka ale balon ve vápně netrefil a ten tak skončil v zámezí. Rozseknout remízový stav se nakonec povedlo hostům z Losiné v 18. minutě, kdy prošel po pravé straně Hajšman a dokázal najít přesnou přihrávkou Jeřábka. Ten pak předvedl skvostnou patičku a vytvořil tak střeleckou příležitost pro svého kapitána Martina Velemana. Tomu střela sedla náramně a hosty dostal do vedení. Tato branka ale domácí nezmrazila, spíše naopak, probrala je k životu. Ve 21. minutě přišla nebezpečná střela jednoho ze záložníků, s tou si ale brankář hostí bez problémů poradil. Hezkou individuální akcí se pak prezentoval Jakub Jeřábek, který sice ve 28. minutě obelstil několik protihráčů, zakončení mu ale nevyšlo. Následovala ale útočná snaha domácích, šance ze 34. minuty ale skončila pouze rohovým kopem. Největší šance domácích přišla ve 42. minutě, kdy se k centru z pravé strany dostal Martin Bruml. Míč propadnul skrz obranu až ke kopačkám Tadeáše Pecha, ten se ale proti svému bývalému klubu prosadit nedokázal, zastavila ho totiž tyč. První půle tak skončila vedením Losiné, ačkoliv více ze hry měli domácí.

Po vyrovnávací brance přišla rychlá a tvrdá hra

Domácím vyšel vstup do druhé půle na výbornou. Vytvořili si velký tlak a již ve 47. minutě tak přišla zasloužená odměna. Po rohovém kopu z levé strany hřiště se dostal k hlavičce Josef Mašek a úspěšně překonal brankáře Větrovského. Tlak Předenic trval i několik dalších minut, ale do velké šance se dostali i hosté. V 52. minutě se po odvrácení přímého kopu soupeře dostal do úniku hostující Hajšman a ačkoliv dokázal obejít tři protihráče, tváří v tvář brankáři nakonec neuspěl. Hra se pak poměrně rychle přelévala a hráči tak pochopitelně museli dělat i chybky. Jednu z nich málem využili domácí, jejich střela ze 35 metrů ale skončila těsně nad brankou Větrovského. V 61. minutě vznikl obrovský závar před brankou Předenic a opět to byl záložník hostí Hajšman, který se dostal do gólové šance, tu mu ale na poslední chvíli sebrali obětavým zákrokem obránci domácích. Dvě minuty na to přichází šance na druhé straně, přímý kop domácích jen těsně minul branku! Oba týmy se pak snažili rozhodnout utkání ve svůj prospěch, do šancí se za domácí dostali Bruml nebo Josef Mašek, za hosty pak opět Hajšman. Ani jeden z týmů ale nedokázal dotlačit kulatý nesmysl do sítě a na oko pěkné utkání tak skončilo remízou 1:1.

Penalty rozhodla až sedmá série!

Oba týmy již měli jistotu jednoho bodu a k finálnímu rozuzelní tak došlo v penaltovém rozstřelu. Ten byl, podobně jako celý zápas, velkým soubojem a rozhodnout tak musela až 7. série. Drama přišlo hned od začátku, protože po úspěšně kopnuté penaltě domácích zaváhal kapitán Losiné Martin Veleman a dostal tak své spoluhráče do nepříjemné pozice. Naštěstí pro hosty se ale na straně domácích nedokázal prosadit Martin Bruml, zatímco hvězda hostů Václav Hajšman nezklamal. Rozhodující penaltu bohužel pro Losinou neproměnil Jan Votípka a bod navíc tak zůstal v Předenicích.


Úspěšní střelci Předenic:

Marcel Myška, David Kasl, Josef Majer, Kuba Bernášek, David Procházka a Radek Jirák

 

Úspěšní střelci Losiné:

Zdeněk Svoboda, Václav Hajšman, Libor Šindelář, Josef Šlais a Jakub Jeřábek 



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml: Před začátkem zápasu jsme očekávali velice těžké utkání, Losiná se rozjela a podle mě je to nejlepší tým v soutěži. Pěkný zápas skončil spravedlivou remízou, šlo se na penalty a v těch jsme nakonec měli víc štěstí.

TJ Sokol Losiná
František Karl: Zajímavé utkání celků z popředí tabulky. My jsme v nástupu do utkání předvedli herní pohodu, bohužel vedoucí branka nás natolik uklidnila, že domácí postupně získávali herní převahu a byli tím lepším týmem. Zlepšení naší hry přišlo až se závěrem utkání, další branku v domácí síti však nepřineslo.



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - R. Jirák [-] , D. Kasl [-] , K. Mašek [-] , V. Frank [-] - P. Kvídera [-] , J. Mašek [-] , M. Myška [-] , M. Bruml [-] - T. Pech [-] , J. Bernášek [-]

TJ Sokol Losiná
J. Větrovský [-] - J. Šlais [-] , K. Voráček [-] , Z. Svoboda [-] , L. Šindelář [-] - M. Veleman [-] , J. Jeřábek [-] , J. Votípka [-] , V. Hajšman [-] - D. Zeman [-] (64. D. Kubalík [-] ) , P. Novotný [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.