Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš je po Korčíkově hattricku krůček od titulu


Branky


0

V jediném sobotním utkání se proti sobě postavila Vstiš a Záluží. Hosté vedli až do 57. minuty, poté však začal řádit Martin Korčík a nasměroval Družstevník za třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácímu favoritovi se vstup do utkání nevydařil. Jeho hra se potýkala s nepřesnostmi a samotní hráči řešili herní situace příliš kostrbatě a složitě. To Záluží hrálo poměrně dobře a dokázalo si vypracovat i gólové příležitosti. Nejprve brankář Košan senzačně zlikvidoval samostatný únik hostujícího útočníka, ale na střelu Josefa Urbánka z 34. minuty již byl krátký. Po poločase tak trenér Havlík a spol. rozhodně nemohli být spokojeni a museli něco změnit.

 

Hned v úvodu druhé půle odpískal sudí faul ve vápně Záluží a následovala penalta. Míč si postavil záložník Daniel Malý, ale ofenzivní eso selhalo, naopak brankář Míka byl za hrdinu. Vyrovnání však stejně přišlo, postaral se o něj útočník Martin Korčík, který využil nedorozumění mezi Zahradníkem a Míkou. Družstevníku se ani po vyrovnání nedařilo předvádět svou hru a šance nepřicházely. To platilo až do 73. minuty. V tomto čase byl ve vápně faulován Kraus a druhá penalta již proměněna byla. Střelou k tyči nedal brankáři šanci Martin Korčík. Záluží mohlo záhy odpovědět po rohovém kopu, ale do branky letící míč vyrazil na čáře obránce Ježek. Na konečných 3:1 upravil opět Martin Korčík a potvrdil tak skvělou formu, která se ho po návratu po zranění drží.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Oficiální facebooková stránka TJ Družstevník Vstiš: "Příští týden se utkáme s týmem Kláštera, a když se nám podaří si ze zápasu odvést alespoň bod, tak si zajistíme jisté první místo."

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník, záložník Záluží: "Zajímavý zápas, bohužel byl sudí proti nám, když pískl dvě penalty. Na to, že jsme hráli s prvním týmem soutěže jsme tlačili dobře. Utkání by slušela spíš remíza, možná dokonce naše výhra. Fotbalově to bylo nahorů-dolů."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - J. Bohmann [-] (65. A. Ježek [-] ) , J. Pyrgal [-] , J. Kraus [-] , P. Purdeš [-] - P. Švec [-] , D. Malý [-] , J. Vodička [-] , T. Maday [-] - M. Korčík [-] , V. Zachariáš [-] (70. M. Kaiser [-] )

TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - V. Zahoř [-] , P. Zahradník [-] , Z. Vacek [-] , V. Schamberger [-] - L. Pondělík [-] , J. Šmidingr [-] , L. Třeštík [-] , P. Motyčák [-] - L. Mlnařík [-] , J. Urbánek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.