2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby Soběkury - Merklín vyhráli domácí


Branky


0

Ve vyhroceném boji o každý balón nebylo k vidění mnoho fotbalové krásy. Jediným střelcem, ale hned dvounásobným, byl Jaroslav Valíček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas na malém hřišti v Soběkurech začal z obou stran hodně opatrně. Na rychlosti hry nepřidal ani špatný stav trávníku. V úvodu měli větší procento držení míče hosté, časem se dostávali do tlaku hráči Soběkur. Zejména jejich protiútoky byly velmi nebezpečné. První branka padla v 22. minutě poté, co Luboš Matas vyslal do úniku Jaroslava Valíčka, a ten dokázal prostřelit vyběhnuvšího brankáře Špirka. Za necelou čtvrthodinu přidal Jaroslav Valíček další branku a skóre již bylo 2:0. Stav se do přestávky nezměnil, a tak šli do šaten spokojeněji domácí.

 

Po změně stran přišel očekávaný tlak merklínské rezervy, který se hnal za vyrovnáním. Soběkury byly zatažené okolo vlastního vápna a jen se bránily. Merklín sice tlačil, ale největší šancí byla Kroupova střela do břevna. Místo ofenzivních fines mohli přítomní sledovat tvrdý boj o každý míč a hned několik nevybíravých zákroků. Červené karty však zůstaly v kapsičce sudího a oba celky dohrávaly v plném počtu. Ani jeden z dvaadvaceti hráčů se však neprosadil, a tak vyhrály derby Soběkury.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek, záložník Soběkur: "Jsem rád, že jsme tohle naše vesnické derby zvládli a zase se přiblížili malinko záchraně. Nahráli nám i výsledky konkurentů kolem nás v tabulce, kteří všichni prohráli. My máme poslední tři kola hodně těžký los, ale pokusíme se ještě nějaký bodík někde vydolovat."

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha, předseda Merklína: "Na malém a hrbolatém hřišti umí zahrát snad jen Soběkury. Byl to spíš boj než fotbal, ale Soběkury vyhrály zaslouženě."



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - M. Šíp [-] , M. Königsmark [-] , L. Bedenk [-] , M. Naar [-] - J. Hanket [-] , J. Bešta [-] , L. Matas [-] , T. Vlach [-] (88. J. Turek [-] ) - D. Vidinli [-] (75. J. Tušek [-] ) , J. Valíček [-] (82. T. Velkoborský [-] )

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - S. Žižka [-] , M. Šambergr [-] , J. Brejcha [-] , D. Tesárek [-] - T. Bešta [-] , Z. Regner [-] , P. Kroupa [-] , J. Žižka [-] - A. Kozák [-] , D. Marek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.