J. Hanket 17.
J. Valíček 19.
L. Spour 71. (vl.)
3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další tři body pro zvedající se Soběkury


Branky


17. J. Hanket , 19. J. Valíček , 71. L. Spour (vl.) - 25. J. Šíma , 34. J. Šíma
0

Ve velmi důležitém souboji o záchranu se utkaly Soběkury a Starý Smolivec B. Rozhodl vlastní gól ze 71. minuty, který přisoudil výhru domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod přinesl urputný souboj ve středu hřiště a žádná vyložená šance k vidění nebyla. O něco více ze hry měli hosté, kterým důrazná hra vyhovovala, naopak domácí v osobních soubojích často ztráceli. Z toho pramenil fakt, že Starý Smolivec měl většinu času míč na svých kopačkách, ale byli to domácí, kdo udeřili jako první. Jan Hanket šikovně obešel tři protihráče a jeho střela propadla brankáři za záda. Hned o dvě minuty později přišel další úder. Kapitán Jaroslav Valíček vystihl chybu obrany a následný únik zakončil chytrým přelobováním bezmocného Karlíka - 2:0. Hosté se však hnali za vyrovnáním a vyplatilo se. Nejprve se Jiří Šíma prosadil po závaru ve vápně a tentýž hráč za dalších deset minut utěšenou střelou vyrovnal. Šíma mohl ještě do přestávky dokonat hattrick, ale jeho téměř jistý gól zmařil Petr Smažík, který z ofsajdové pozice zbytečně dorážel střelu, která již mířila do branky.

    Druhý poločas byl již z obou stran opatrnější. Hrálo se opravdu o důležité body a bylo znát, že nikdo nechtěl udělat chybu. Hrdinou utkání se mohl stát domácí Denis Vidinli, ale své šance trestuhodně zahodil. Soběkury to však nemuselo mrzet, neboť po individuální akci skvěle hrajícího Valíčka si obránce Spour nešťastně srazil míč do vlastní branky. Po vedoucí trefě se domácí soustředili především na obranu, která Smolivec do žádné šance nepustila. Utkání tak skončilo těsnou výhrou 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek, záložník Soběkur: "Vítězství se nerodilo snadno, ale cenné tři body jsme vyválčili a poposkočili zase o příčku výše. Body by to chtělo potvrdit příští týden s Losinou, i když to bude těžké, když jsem si přečetl jejich výsledek z tohoto kola."

SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, útočník Starého Smolivce B: "Nebýt zbytečných chyb v obraně či v útoku, mohl se zápas vyvíjet jinak. Soupeři jsme tím dost pomohli."



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - J. Hajšman [-] , J. Bešta [-] , L. Bedenk [-] , L. Turek [-] - M. Šíp [-] (35. M. Königsmark [-] ) , J. Hanket [-] , L. Matas [-] , T. Vlach [-] - D. Vidinli [-] (79. M. Naar [-] ) , J. Valíček [-] (86. J. Tušek [-] )

SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - R. Ostříž [-] , V. Fiala [-] , P. Nachtman [-] , L. Spour [-] - D. Štutika [-] (70. M. Puškár [-] ) , P. Pechr [-] (70. J. Kovařík [-] ) , M. Hudeček [-] , V. Nachtman [-] (46. V. Krejčí [-] ) - J. Šíma [-] , P. Smažík [-] (46. M. Eisman [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.