2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 10:15

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš letos poprvé zvládla penalty


Branky


0

V pravděpodobně největším taháku 20. kola přivítal třetí Chotěšov B první Vstiš, kterou zužovalo veliké množství zranění. První nedělní utkání skončilo stejně, jako to jediné sobotní - 2:2. Z pokutových kopů se však tentokrát radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání lépe zachytili hosté. Již v 5. minutě musel jejich nebezpečnou střelu likvidovat brankář Kubík. Vstiš pokračovala v tlaku, ale nebyla si schopna vypracovat žádnou další větší gólovou příležitost. Toto tvrzení znegovala 18. minuta a gól Daniela Malého. Tentokrát se produktivní záložník trefil ze standartní situace, a to přesně k tyči. Inkasovaná branka domácí probudila a o několik okamžiků později mohlo být vyrovnáno. To by však nesměl Vávrovec trefit tyč. Tentýž hráč měl i další velikou příležitost, kterou pro změnu zneškodnil brankář Košan. A tak přišlo to staré známé "nedáš, dostaneš". Ve 28. minutě se aktivně dral dopředu Daniel Malý a i tentokrát dokázal překonat brankáře Kubíka - 0:2. Gól naděje vstřelil po Štöklově přihrávce a nedůrazu vstišské obrany Lukáš Terber.

 

Jestliže začátek první půle patřila Družstevníku, tak začátek té druhé jednoznačně Chotěšovu B. Téměř okamžitě po zahájení druhého poločasu bylo srovnáno. Z dálky napřáhl Josef Jindřich a trefil, nejspíš i s drobnou tečí, přesně. A domácí vzápětí málem dokonali senzační obrat. Terber obešel protihráče, předložil míč Jindřichovi, ale ten těsně minul levou tyč hostující svatyně. Nápor Chotěšova se snažila Vstiš otupit nebezpečnými protiútoky. Po jednom z nich útočil na hattrick Daniel Malý, ale gólman jeho pokus tentokrál vykryl. V 75. minutě mohla po chybě Durkoše vstřelit Vstiš vítěznou branku, ale střela mířila pouze do tyče. Ze závěrečného tlaku Chotěšova branka nepadla. Hráči vedoucího týmu tabulky hráli nesmírně obětavě a zápas dospěl do pokutových kopů.

 

Z těch vytěžili bonusový bod svěřenci trenéra Havlíka. Dva pokusy chytil Martin Košan a bylo vymalováno.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Bednář, momentálně zraněný útočník Chotěšova: "Zápas byl celkem vyhrocený, ale pro oko diváka byl velice atraktivní. Bylo vidět spoustu šancí a i některé akce byly velmi pohledné. Nakonec štěstí bylo nakloněno více k hostům, kteří dokázali urvat druhý bod v penaltách."

TJ Družstevník Vstiš
Antonín Ježek, záložník Vstiše: "Do utkání jsme nastoupili v oslabené sestavě. Určitě jsme dnes nebyli po fotbalové stránce lepším týmem, ale díky bojovnosti celého týmu se nám podařilo získat cenné body."



Sestavy


TJ Chotěšov B
P. Kubík [-] - Z. Hönig [-] , L. Terber [-] , O. Pešta [-] , P. Hasenöhrl [-] (69. A. Fischer [-] ) - T. Veselý [-] , S. Durkoš [-] , J. Jindřich [-] , A. Carlan [-] - J. Štökl [-] , N. Vávrovec [-]

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - M. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , J. Kraus [-] , P. Purdeš [-] - P. Švec [-] , D. Malý [-] , A. Ježek [-] , J. Vodička [-] - M. Korčík [-] (33. D. Dušek [-] ) , V. Zachariáš [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.