Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 10:15

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov B potvrdil roli favorita, Zdemyslice porazil 6:2


Branky


0

Chotěšov B stále drží druhou příčku, Zdemyslicím nepomohla ani dlouhá přesilová hra

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání plné emocí mohli vidět diváci v Chotěšově, kde tamní rezerva hostila Zdemyslice. A kromě emocí byly k vidění i góly. Ten první vstřelil po zaváhání domácího brankáře Kubíka již v 6. minutě zdemyslický útočník Petr Česal. Odpověď domácích na sebe však nenechala dlouho čekat, neboť ve 14. minutě po krásné kombinační akci odcentroval Hasenöhrl a pro Milana Paška už nebyl problém dopravit kulatý nesmysl do sítě. A Chotěšov se záhy dostal do vedení. Ve 26. minutě skóroval, opět po Hasenöhrlově přihrávce, Josef Jindřich. Zbytek poločasu se odehrával převážně ve středu pole a další gólové momenty již nenabídl.

Do druhého dějství vstoupili lépe domácí, na 3:1 navyšoval z penalty Norbert Vávrovec. Zdemyslicím svitla naděje v 65. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Adam Štökl. Obrat se ovšem nekonal. Po rychlém brejku vstřelil další branku domácích Jan Štökl a utkání se zdálo býti rozhodnuté. O náznak zápletky se sice postaral záložník Zdemyslic Tomáš Lang, když v 71. minutě snížil na 4:2, ale to bylo ze strany šestého celku tabulky vše. Domácí naopak přidali z rychlých protiútoků další dvě branky a utkání skončilo výsledkem, který možná vypadá jednoznačně, ale je nutno říci, že Zdemyslicím chybělo v zakončení to pověstné štěstíčko.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Pavel Hasenöhrl, záložník Chotěšova: „Od začátku jsme diktovali tempo hry. Bohužel jsme jako první inkasovali branku, ale povedlo se nám dát z brejku dva rychlé góly, což nás dostalo zpět do pohody. Do druhé půle se nám tedy nastoupilo líp, bohužel vyloučení Štökla nám moc nepomohlo, ale zápas jsme dovedli do vítězného konce i s větším počtem branek.“

TJ Zdemyslice
Jan Fiala, obránce Zdemyslic: „První polovina zápasu byla hratelně vyrovnaná. To se však v druhé polovině utkání změnilo. Naše síly na chotěšovský tým už nestačily, a proto přišla studená čtyřgólová sprcha. Při utkání jsme také udělali spoustu chyb, které nás v závěru zápasu dost mrzely.“



Sestavy


TJ Chotěšov B
P. Kubík [-] - D. Vacek [-] , N. Vávrovec [-] , T. Brabec [-] , M. Brabec [-] (46. A. Carlan [-] ) - P. Hasenöhrl [-] , V. Bednář [-] , S. Durkoš [-] , J. Jindřich [-] - M. Pašek [-] (46. A. Štökl [-] ) , J. Štökl [-] (46. V. Harant [-] )

TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - J. Láska [-] (60. J. Nedvěd [-] ) , J. Fiala [-] , J. Kroc [-] (60. M. Kysela [-] ) , I. Špelina [-] - O. Rous [-] , T. Lang [-] , I. Průcha [-] , V. Černík [-] - M. Šamšula [-] , P. Česal [-] (46. M. Šulc [-] )

ČK: 65. A. Štökl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.