Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bitvě rezerv zvítězila ta blovická


0

Zápas mezi Losinou B a Blovicemi B hattrickem rozhodl kanonýr Tomáš Matoušek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili aktivněji hostující hráči, přesto šli do vedení domácí. Ve 12. minutě se přesnou ranou prosadil obránce Marek Drahoňovský a otevřel skóre tohoto utkání. Blovičtí i přes tento tvrdý direkt zůstali pohyblivějším týmem a rychle za to sklízeli ovoce. Po autovém vhazování z pravé strany nacentroval Komorous a Tomáš Feja se hlavou nemýlil. O dalších deset minut později dokonal dílo Radek Rous a otočil skóre na 1:2. Ve 40. minutě o svých střeleckých schopnostech dal poprvé vědět blovický útočník Tomáš Matoušek, kterého ve vápně skvěle našel Diviš. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:3.

 

 

Druhý poločas nezastihl blovické hráče v takové aktivitě a hra byla spíše vyrovnaná. Přesto to byli opět hosté, kteří vstřelili gól. V 55. minutě se po rohovém kopu nejrychleji zorientoval Matoušek a navýšil už na 1:4 pro svůj tým. Domácí si začali uvědomovat, že na body nejspíš nedosáhnou. S tím se nechtěl smířit David Matulka, který 10 minut před koncem snížil na rozdíl dvou branek. V 85. minutě se divákům předvedl také brankář Losiné Jaroslav Gubiš, když vytáhl Matouškův samostatný únik na roh. To, že kdo se směje naposled, ten se směje nejvíce, prokázal hrdina večera Matoušek, když byl při rohovém kopu opět ze všech nejdůraznější a završil tak svůj hattrick. A jelikož další branky už nepadly, skončilo toto atraktivní utkání 2:5. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná B
František Karl, předseda klubu: Výsledek utkání vypovídá o všem.

TJ Sokol Blovice B
Tomáš Matoušek, autor hattricku: Šli jsme do zápasu s tím, že musíme napravit ztrátu z minulého týdne. Pozměnili jsme sestavu a to se vyplatilo.



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - T. Mádr [-] , J. Albl [-] , M. Drahoňovský [-] (50. D. Kubalík [-] ) , D. Matulka [-] - J. Hrach [-] , R. Mádr [-] , V. Šlais [-] , L. Jánský [-] (50. T. Kubalík [-] ) - T. Karl [-] , T. Albl [-]

TJ Sokol Blovice B
O. Kule [-] - M. Hošek [-] , R. Rous [-] , R. Komorous [-] , J. Kovanda [-] - M. Jílek [-] , T. Kosnar [-] , P. Žák [-] , P. Maxa [-] - J. Diviš [-] , T. Matoušek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.