0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

26.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice doma padly po penaltách


Branky


0

Report zaslal a na zápase fotil Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bez branek

V sobotu 8. června bylo na hřišti v Kralicích odehráno utkání 26. kola 1.A třídy, skupiny B, mezi mužstvy Určic a Kojetína. Jednalo se o prestižní souboj dvou sousedů v tabulce. Ani jedno z mužstev nenastoupilo v optimální sestavě. Určice mají zraněno 6 hráčů základní sestavy a Kojetínu chybělo dokonce 7 hráčů ze základu. V opatrně hraném úvodu utkání si ani jedno z mužstev nevytvořilo gólovou šanci. Vzrušení před brankářem Kojetína přinášely pouze rohové kopy. Po čtvrthodině hry Lýskova střela z dálky skončila vedle domácí branky. Chvíli na to míč z rohového kopu přistál na břevně a následující dorážku zlikvidoval gólman Hýbl.

Ani po přestávce branka nepadla

Ani po změně stran mnoho šancí k vidění nebylo. V 55. minutě si se střelou Bureše hostující brankář poradil. Na straně Kojetína se do příležitostí několikrát dostal Kamenov, ale gólman Hýbl byl vždy na místě. V 82. minutě vystřelil z dálky hostující hráč Bureš. Hýbl měl plné ruce práce a míč vytěsnil na roh. Vzápětí si na druhé straně vytvořili obrovskou šanci domácí hráči, ale brankář Gajdoš udržel čisté konto. Vzhledem k tomu, že po 90. minutách hry gól nepadl, přišla ke slovu střelba ze značky pokutového kopu. 

Hosté berou bonusový bod

Až sedná série kopů rozhodla o tom, že bod navíc získal Kojetín.  



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - K. Žáček [-] , M. Rotschedl [-] , J. Antoníček [-] , L. Nakládal [-] (68. J. Kouřil [-] ) , D. Sosík [-] (79. P. Čajan [-] ) , M. Bureš [-] , T. Kaprál [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

TJ Sokol Kovalovice
M. Gajdoš [-] - J. Kantor [-] , M. Lukáš [-] , B. Nguyen [-] , L. Žůrek [-] , P. Zápeca [-] , T. Krčma [-] , D. Lýsek [-] , J. Kamenov [-] , . Bureš [-] , A. Švéda [-]

ŽK: 60. M. Bureš - 61. L. Žůrek , 80. M. Lukáš , 88. M. Gajdoš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HRBÁČEK Adam - KAŠPAR Jaroslav, WINKLER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.