2:1p.
(1:0)
49. T. Menšík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

14.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: I odvetný zápas vyhrál Kostelec, tentokrát ale až po penaltách


Branky


33. D. Preisler - 49. T. Menšík (p.)
3

V neděli 4. listopadu bylo na hřišti v Kostelci odehráno utkání 14. kola 1.A třídy mezi místní jedenáctkou a mužstvem Určic. Obě mužstva se naposledy střetla v 1. kole v Určicích. Utkání skončilo výhrou Kostelce 6:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Nepříjemné bylo, že se těsně před začátkem utkání Určicím zranili dva hráči (Hejduk, Slezák)a museli být nahrazeni. V prvním poločase byly lepším mužstvem domácí, kteří byli nebezpeční zejména z rohových kopů. V 33. minutě chyboval Zelina, míč vybojoval Preisler a přízemní střelou k tyči poslal svůj tým do vedení- 1:0. Chvíli na to mohl Kostelec vést o dvě branky. Nebezpečnou střelu však dokázal obránce Fréhar na poslední chvíli nasměrovat do bezpečí. Určice toho v prvním poločase směrem dopředu příliš nepředvedly. Nejnebezpečnější tak byla akce z poslední minuty, kdy Zbožínek nacentroval míč Burešovi, ale brankář jeho střelu vyrazil na roh. Vstup do druhého poločasu vyšel lépe Určicím. Ve 47. mintě faloval domácí brankář pronikajícího P. Halouzku. Píšťalka hlavního rozhodčího sice zůstala němá, ale po konzultaci s asistentem na čáře, přece jen ukázal hlavní arbitr na značku pokutového kopu. Jeho exekutorem byl Menšík a nedal gólmanovi šanci- 1:1. V 55. minutě vyrážel hostující brankář míč vystřelený Preislerem na roh. Chvíli na to musel zasahovat ještě 2x. Střelu Hrubana z trestného kopu ze 17 metrů chytil bez větších problémů. Vzápětí prokázal své umění po střele Popelky a míč za svá záda nepustil. Příležitosti na vstřelení branky měli i hosté. V 69. minutě se do velké šance dostal Bureš, ale neuspěl. V samém závěru utkání pak ještě mohl o zisku bodů rozhodnout Fréhar, který po trestném kopu nasměroval míč nad branku. Utkání tak dospělo do nerozhodného konce. V penáltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí a tak 2 body zůstaly v Kostelci.   

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL 



Sestavy


TJ FC Kostelec na Hané
T. Zelinka [-] - A. Móri [-] , M. Klimeš [-] , M. Popelka [-] , D. Preisler [-] , D. Hruban [-] , L. Grulich [-] (76. M. Lužný [-] ) , J. Vymazal [-] , O. Chytil [-] , L. Baláš [-] (46. J. Vinklárek [-] ) , J. Holoubek [-]

TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - K. Žáček [-] (86. S. Hejduk [-] ) , P. Zbožínek [-] , P. Halouzka [-] , L. Zelina [-] , P. Mlčoch [-] , O. Halouzka [-] , J. Dračka [-] (46. M. Mašek [-] ) , T. Menšík [-] , J. Frehar [-] , M. Bureš [-]

ŽK: 84. M. Lužný - 52. O. Halouzka , 56. L. Zelina , 71. J. Frehar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ANTONÍČEK Ivo - LIZNA Oldřich, WINKLER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích