4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice se radují ze třetí výhry v řadě


Branky


2. V. Slezák , 58. O. Halouzka , 60. S. Hejduk (p.) , 86. S. Hejduk - 23. F. Kolečkář (p.) , 39. F. Kolečkář
3

Domácí nakročili za třemi body už po dvou minutách, kdy se poprvé měnilo skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Vstup do utkání měli Určice výborný. Hned ve 2. minutě po rohovém kopu se po skrumáži v malém vápně prosadil Slezák a i když se obránci před brankovou čarou snažili zabránit nejhoršímu, míč si cestu do sítě našel. V 10. minutě mohlo být ještě veseleji, když před O. Halouzkou byl jen gólman Kliměš, který si ale se střelou poradil. Od tohoto okamžiku se pomalu ale jistě dostávali do hry hosté. Nejnebezpečnějším hráčem Čechovic byl kapitán Kolečkář, především při střelbě ze střední vzdálenosti. V 16. minutě vyrážel brankář Hýbl jeho střelu k tyči s vypětím všech sil na roh. Ve 22. minutě fauloval ve velkém vápně Menšík, za což viděl žlutou kartu a hosté kopali penáltu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Kolečkář a nedal Hýblovi šanci- 1:1. Po půlhodině hry zakončoval Jančík po rohovém kopu nad branku. A hosté byli i nadále lepším mužstvem. V 37. minutě vystelil z úhlu Jahl a byl z toho roh. Po centru od rohového praporku zakončoval neúspěšně Kolečkář a vzápětí domácí zachránilo břevno. Chvíli na to vystřelil z více než 20 metrů Kolečkář a míč z jeho kopačky skončil v síti - 1:2. Po změně stran vychytal stoprocentní šanci hostujícího Jahla gólman Hýbl.

 

Po necelé hodině hry si počkal na centr do rozhozené obrany O. Halouzka a vyrovnal stav utkání na 2:2. Chvíli nato zahrál jeden z obránců hostí ve velkém vápně rukou a byla z toho penálta. Jejim exekutorem byl Hejduk a i když brankář směr střeli vystihl, cestě míče do sítě zabránit nedokázal - 3:2. V 72. minutě fauloval Běhal za což viděl druhou žlutou kartu a musel opustit hřiště. Hosté se však ani v deseti nevzdávali, v největší šanci se ocitl Chmelík, ale Hýbl jej skvělým zákrokem vychytal. Gólovou tečku za utkáním udělal v samém závěru Hejduk. Díky své důslednosti přehrál obranu a z úhlu se perfektně trefil- 4:2. Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího se tak domácí mohli radovat z třetí výhry v řadě. 

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - P. Zbožínek [-] , S. Hejduk [-] (90. M. Hýbl [-] ) , M. Rotschedl [-] (46. J. Frehar [-] ) , P. Halouzka [-] , L. Zelina [-] , O. Halouzka [-] , T. Menšík [-] (81. V. Krajíček [-] ) , F. Kotlán [-] (46. J. Dračka [-] ) , P. Mlčoch [-] , V. Slezák [-]

TJ Sokol Čechovice
D. Klimeš [-] - J. Jančík [-] (76. Š. Hanák [-] ) , J. Běhal [-] , T. Lakomý [-] , J. Veselý [-] - F. Kolečkář [-] , T. Novák [-] , B. Chmelík [-] (84. R. Muzikant [-] ) , T. Matula [-] (83. R. Jano [-] ) - F. Halouzka [-] , L. Jáhl [-] (79. J. Klváček [-] )

ŽK: 22. T. Menšík , 35. P. Zbožínek - D. Klimeš , 46. J. Jančík , 58. R. Jano , 65. J. Běhal . ČK: 72. J. Běhal .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Hampl Evžen - KYLAR Roman, ŠTĚPÁN Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích