0:2
(0:2)
3. S. Hejduk (p.)
26. K. Žáček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice udeřily v prvním poločase a došly si pro tři body


Branky


3. S. Hejduk (p.) , 26. K. Žáček
3

V Dubu nad Moravou bylo v sobotu 29. září odehráno utkání 9. kola 1. A třídy, mezi místní jedenáctkou a mužstvem Určic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí posílení o trojici hráčů z Nemilan, (které hrály 1.B třídu a ze soutěže se odhlásily) nastoupillo do utkání s odhodláním konečně naplno bodovat. Jenže, hned ve 2. minutě pronikl po levém křídle do velkého vápna Hejduk a byl zastaven v rozporu s pravidly. Hlavní rozhodčí neváhal a odpískal pokutový kop. Jeho exekutorem byl faulovaný hráč a poslal svůj tým do vedení. Určice byly na začátku prvního poločasu i nadále velmi aktivní. Bohužel O. Halouzka zakončoval těsně mimo a střela z kopačky Mlčocha skončila po teči rohem. Po deseti minutách hry začali být mnohem aktivnějším mužstvem domácí.

 

Vytvořili si celou sérii nadějných šancí, ale zrazovala je koncovka. Bylo neuvěřitelné co všechno postupně neproměnili Farný, Kadlec, Kaiser i kapitán Rychlý.  A tak to byli hráči Určic, kteří dokázali zvýšit své vedení na 2:0. Po rohovém kopu Menšíka se technickou střelou z malého vápna trefil pod břevno Žáček. Po změně stran byla k vidění vyrovnaná hra s šancemi na obou stranách. Velmi blízko alespoň ke vstřelení kontaktního gólu byli domácí až v samém závěru utkání. Jenže opakovanou střelu Kaisera ze čtyř metrů dokázál perfektním zákrokem zlikvidovat gólman Hýbl a chvíli na to si obdobným způsobem poradil i se zakončením Hrabala. Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího se tak ze zisku tří bodů mohli radovat hráči hostujícího mužstva.        

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Dub nad Moravou
Š. Pospíšil [-] - M. Schön [-] (72. M. Fiala [-] ) , J. Kaiser [-] , P. Rychlý [-] , J. Hronek [-] - P. Doseděl [-] (60. R. Schvarz [-] ) , L. Skopal [-] , Z. Rychlý [-] , D. Hrabal [-] , O. Kadlec [-] - P. Farný [-] (60. R. Zubal [-] )

TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - V. Krajíček [-] (78. T. Kaprál [-] ) , M. Grulich [-] , P. Mlčoch [-] , V. Slezák [-] , P. Zbožínek [-] , K. Žáček [-] (63. D. Sosík [-] ) , S. Hejduk [-] (85. J. Frehar [-] ) , L. Zelina [-] , O. Halouzka [-] , T. Menšík [-] (86. M. Hýbl [-] )

ŽK: 83. L. Skopal , 85. O. Kadlec - 42. O. Halouzka .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Zemánek Pavel - MILEK Martin, ABERLE Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů