Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Kostelec na úvod přejel Určice


Branky


1

V sobotu 4. srpna bylo na hřišti v Určicích odehráno první mistrovském utkání ročníku 2018-2019. Jednalo se o 1. kolo 1. A třídy, skupiny B, olomouckého krajského fotbalového svazu, ve kterém se stetla místní jedenáctka s mužstvem FC Kostelec na Hané. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes velké vedro začalo utkání svižně. Hned po úvodním hvizdu se řítil na hostující branku O. Halouzka, ale gólman Zelinka míč vyrazil na roh. Ve 4. minutě se hosté zásluhou Preislera ujali vedení. V dalším průběhu hry byli aktivnější hráči Určic. Nejčastěji zaměstnával hostující obranu O. Halouzka. A právě O. Halouzka v 16. minutě srovnal stav utkání po střele podél vybíhajícího  brankáře na 1:1. Určice měly blízko k vedoucí brance ve 28. minutě. Míč ze Zelinovy hlavy však skončil na břevně. Zlom ve vývoji zápasu přišel po půlhodině hry. Zbožínek zahrál ve velkém vápně rukou a hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop. Jeho úspěšným exekutorem byl Baláš a hosté vedli 1:2. 

 

Další průběh utkání byl pro domácí noční můrou. Během několika minut se Kostelec dostal až do vedení 1:5 a o zisku bodů bylo rozhodnuto.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí se třemi změnami v sestavě a se snahou se špatným vývojem utkání něco udělat, což se příliš nedařilo. V 52. minutě přidali hosté Hrubanem šestou branku. Je třeba ocenit, že se domácí hráči snažili až do závěrečného hvizdu něco s výsledkem udělat. Veškerá snaha byla marná.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice
P. Števula [-] - P. Zbožínek [-] (46. K. Žáček [-] ) , P. Halouzka [-] , L. Zelina [-] , R. Paul [-] , O. Halouzka [-] (67. M. Rotschedl [-] ) , J. Dračka [-] (46. M. Šnajdr [-] ) , T. Menšík [-] , J. Adamec [-] , M. Grulich [-] (46. M. Bureš [-] ) , V. Slezák [-]

TJ FC Kostelec na Hané
T. Zelinka [-] - L. Baláš [-] (78. T. Jurník [-] ) , L. Grulich [-] , M. Klimeš [-] , T. Peka [-] , M. Popelka [-] , D. Preisler [-] , M. Lužný [-] (63. A. Móri [-] ) , D. Hruban [-] , J. Vymazal [-] (67. P. Patoraj [-] ) , O. Chytil [-]

ŽK: 34. V. Slezák , 38. P. Zbožínek , 50. T. Menšík , 59. O. Halouzka , 71. L. Zelina - 57. O. Chytil , 59. L. Baláš , 60. J. Vymazal .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Molík Jan - ŠMÍD Jaroslav, DOLEŽAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích