0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 15:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec si odvezl cenné tři body ze Zbiroha


Branky


0

Tři cenné body ze Zbiroha si odvážejí fotbalisté SK Starý Plzenec, když o osudu zápasu rozhodla jedna zcela výjimečná akce hostujícího Havlíčka, který se v 65. minutě vydal do rychlého brejku, obešel všechny obránce domácích a dokonce i brankáře, na což prakticky do prázdné branky zakončil a rozhodl o tom, že tři body si odvezou hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal náporem domácích, v jejichž dresu se to jen hemžilo kanonýry typu Patrika Smitky, ale domácím jakoby zvlhl střelný prach a tak zákonitě musela následovat odpověď v podobě rychlého brejku hostů, který nakonec rozhodl o tom, že tři cenné body se budou stěhovat pod Radyň. A to přestože domácí měli minimálně hru po prvních třicet minut pod kontrolou a držení míče bylo jejich jasnou předností, na vítězství to však tentokráte nestačilo.

Mnoho šancí bez využití

První polovina zápasu se nesla zcela jednoznačně ve znamení převahy domácího celku, ale šanci zkušené domácí středopolařské trojice vyšly naprázdno, a tak hosté šli do kabin nejen šťastnější, ale také s pocitem, že pomalu vyrovnávají hru a utvářely si svými útočnými hroty přehršel šancí.

Rozhodl brejk hostů

Hosté ze starého Plzence vyrovnali hru a pomalu se dostávali k brankovým šancím. Paradoxně branka padla ale při náporu domácích, kdy se do neuvěřitelně rychlého brejku dostal hostující Havlíček a obehrál vracející se stopery, oběhl i domácího brankáře a prakticky do prázdné branky poslal hosty do vedení.



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Ing. Martin Plačko, vedoucí domácího týmu: "Hosté měli prostě štěstí, využili dokonale brejk, do kterého se dostal Havlíček a obešel všechno, co mu stálo v cestě, včetně našeho brankáře. Skóroval prakticky do prázdné branky. Smolně jsme přišli o tři body."

SK Starý Plzenec
Martin Schejbal, hostující hráč a opora týmu: "Zaslouženě jsme vyhráli, jelikož se nám podařilo změnit obraz hry a po počátečním náporu domácích jsme přebrali iniciativu a odvezli si tři body."



Sestavy


TJ Město Zbiroh
D. Veselý [-] - J. Lukeš [-] , M. Jaroš [-] , V. Ludvík [-] , M. Švehla [-] - V. Bystřický [-] , Z. Simandl [-] , J. Bojko [-] - J. Holeček [-] , P. Smitka [-] , K. Marchal [-]

SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - A. Forejt [-] , M. Schejbal [-] , P. Houdek [-] , J. Bláha [-] - M. Houdek [-] , T. Kratschmer [-] - J. Duspiva [-] , P. Batěk [-] , R. Steinbach [-] , O. Havlíček [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.