1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 10:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov rázně vykročil do baráže na plzeňském Petříně


Branky


0

V přímém souboji o druhé místo se na távníku plzeňského trávníku Na Petříně utkala rezerva Dynama ZČE Plzeň s FK Bohemií Kaznějov. Zejména hosté mají postupové ambice a chtějí vybojovat druhou příčku, která zaručuje účast v baráži o postup do 1. A třídy. Kaznějov je každopádně mužstvem jara, jelikož právě v jarních kolech bodoval právě hostující celek a nebýt nevydařeného zápasu doma s Kralovicemi, byl by téměř stoprocentně bodujícím celkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Až do 35. minuty zápasu měli navrch domácí borci rezervy z Petřína, ale potom, co první branku vsítil hostující Pavel Vaneš, začali mít jednoznačně navrch hosté, kteří zejména zásluhou svého střelce Fedorca, jenž opět vsítil dvě branky a řekl si rázně o to, aby mohl být vyhodnocen hráčem kola.

Šance domácích nevyšly

Značně oslabeným svěřencům koučů Jaroslava Levého a Michala Bačkovského vyšla první půlhodinka, ale v 35. minutě udeřili hosté z Kaznějova. Trenér hostů Vladimír Pitlík sám charakterizoval branku Vaneše, jako zlomový moment celého utkání: "Do té doby měli navrch svěřenci domácího kouče, branka Vaneše nás dostala do potřebného tempa a chlapci už nepolevili."

Fedorco udeřil dvakrát

Hned deset minut po začátku druhého poločasu kopali hosté trestný kop a hostující ostrostřelec Fedorco zvýšil náskok hostů na 0:2. Následovaly další branky v síti domácích a Fedorco si vylepšil svoji bilanci střelce. Kaznějov vyhrál zaslouženě na plzeňském Dynamu a směřuje k vysněnému cíli, kterým je postupová baráž v duelu o postup do 1.A třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, domácí trenér: "Hráli jsme bez svých tradičních opor a toho hosté využili, přesto první půlhodina byla v naší režii. Potom se prosadila zkušenost a technická hra hostů. Tenhle zápas nám nevyšel."

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, hostující trenér: "Prvních pětatřicet minut byli domácí útočnější a akčnější, skoro vše jim vycházelo, ale nedokázali zakončit. My kráčíme zápas za zápasem k postupu z druhého místa, jelikož první Rakovou už bodově těžko dohoníme."



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
T. Fléger [-] - L. Rout [-] , L. Rous [-] , J. Will [-] , R. Šilhánek [-] - M. Brácha [-] , J. Šebek [-] , B. Mičan [-] - T. Kraus [-] , M. Nemček [-] , M. Siakala [-]

FK Bohemia Kaznějov
M. Mleziva [-] - J. Vondráček [-] , P. Kožíšek [-] , T. Vaneš [-] , J. Diviš [-] - D. Pojer [-] , M. Fedorco [-] , M. Polívka [-] - P. Vaneš [-] , D. Vinkler [-] , J. Uher [-]

Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.