0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Urban splnil svou normu tři branky na zápas a Jakartovice jsou nadále stoprocentní


Branky


52. R. Urban , 67. R. Urban , 80. R. Urban
24

Po bezbrankovém poločasu se třikrát prosadil jakartovický bombér Urban a Jakartovice po třech kolech vedou přebor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice byly lepší, ale poločas skončil bezbrankově

Kanonýr Radoslav Urban, který je zatím jediným střelcem svého týmu, opět zajistil svým hattrickem tři body svému mančaftu. V první půli ale byly o něco lepším týmem Služovice. Hned zkraje zápasu sklepl Vojtěch Kremser míč na Čípa, jeho slabá rána skončila vedle branky. Po dvaceti minutách šli domácí hráčí na hotujícího brankáře Janecha zcela sami, ale míč napálili pouze do něj a od něj se odrazil balon do jakartovického břevna. O čtyři minuty později Martin Kremser střílel tesně vedle tyče hostující klece. Za chvílku nasměroval Číp svůj trestný kop na Cimingu, jehož hlavička mířila vedle. Deset minut před pauzou po chybě hostující obrany zatřásl Václa Urban tyčkou a míč pak odhlavičkoval do bezpečí Poštulka. Jakartovice se za první poločas dostali pouze k nepřesné střele Radoslava Urbana a k zakončení Sváčka, jehož vychytal brankář Brzezny.  

Urban třemi góly rozhodl o výhře svého

Hned zkraje poločasu zamířil služovický Nowický těsně vedle levé tyče. Hosté se ale ve druhé části zlepšili, a v 52. minutě se ujali vedení, když si po dlouhém nákopu pohrál Radoslav Urban se dvěma protihráči a zkušeně zavěsil a brankář Brzezný neměl šanci – 0:1. Hosté se zklidnili a domácí začali hrát nakopávané míče.  V 67. minutě vyhrál hostujcí Heinzke míč a přihrávkou pod sebe našel Radoslav Urbana, který procedil domácího gólmana – 0:2. V 77. minutě mohly Služovice zkorigovat stav, ale Vojtěch Kremser nedokázal nadvakrát pokořit Janecha. Deset minut před koncem vybojoval Radoslav Urban balon pro sebe, obešel tři bránící hráče a střelou podél gólmana završil hattrick a splnil svou normu třech gólů na zápas – 0:3. Jakartovice si pak už svou výhru pohlídaly.      



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Nehráli jsme až tak špatně. Chyběli nám důležití hráči a navíc se brzy zranil i předstoper. V prvním poločase jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem, spíše jsme si zasloužili i branku vést. Ve druhé půli jsme udělali dvě individuální chyby, kterých dokázal jejich kanonýr využít. Ke konci jsme dostali třetí branku a bylo vymalováno.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): V první půli jsme byli hrozní, vůbec jsme se nemohli na hřišti najít, a kdybychom prohrávali o dvě branky, nikdo by se nedivil. Po pauze jsme se zvedli, ale stále to nebylo ono, a naštěstí nás zachránil kanonýr Urban. Ze třech zápasů, co jsme zatím hráli, to byl náš nejhorší výkon.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - O. Havlíček [-] , M. Kremser [-] (65. T. Borecki [-] ) , P. Kriebel [-] (13. J. Knura [-] ) - V. Kremser [-] , M. Wójcicki [-] , V. Ciminga [-] , M. Číp [-] , J. Novák [-] , M. Nowický [-] - V. Urban [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - T. Matyáš [-] (46. R. Holub [-] ) , L. Martinka [-] , M. Poštulka [-] , O. Šimon [-] , D. Filip [-] , P. Němec [-] , R. Urban [-] (87. Z. Franek [-] ) , M. Sváček [-] , P. Heinzke [-] (88. O. Duda [-] ) , J. Barát [-]

ŽK: 44. L. Martinka .
Hráči zápasu: M. Číp , V. Ciminga - M. Poštulka , M. Janech , R. Urban .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - MIGOTA Tomáš, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Václav Chromečka
Tip experta: výhra hostů

Jakartovice oslabily a proto také nevyhlásily cestu za postupem - i přesto si dovolím tvrdit, že se jedná o hlavního aspiranta na titul. Střelec Urban nebude mít problém ani se Služovicemi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakartovice oslabily a proto také nevyhlásily cestu za postupem - i přesto si dovolím tvrdit, že se jedná o hlavního aspiranta na titul. Střelec Urban nebude mít problém ani se Služovicemi.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Jakartovice si s nováčkem soutěže poradí