FOTO: Souboj kapitánů Šenků vyzněl lépe pro toho vávrovického


Branky


16. F. Mrusek , 54. D. Klein , 68. F. Mrusek - 18. V. Vavrečka (p.) , 59. V. Šenk
14

Vávrovice vždy byly gólově o krok vepředu. Těškovice dokázaly dvakrát vyrovnat, ale na třetí trhák už recept nenašly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice srovnaly, a pak byly do konce poločasu lepším týmem

Ve čtvrteční předehrávce přivítal nováček z Vávrovic, nováčka z Těškovic. A přes velké vedro nabídla obě mužstva divákům atraktivní podívanou s mnoha šancemi na obou stranách a šťastnějším koncem pro domácí družinu. V úvodu zápasu se obě mužstva spíše oťukávala, a hrálo se mezi šestnáctkami obou soupeřů. Ve 12. minutě se osmělil domácí kapitán Tomáš Šenk, ale střelu z 25 metrů posílá vedle. Po čtvrthodině hry domácí rychle rozehrávají přímý kop ze středu hřiště, Paštěka našel Mruska, který prošel středem hřiště a asi z 20 metrů posílá přízemní střelu přímo k pravě tyči brankáře Přemysla Lazeckého - 1:0. O dvě minuty později byl v domácím pokutovém území sražen Roman Lazecký, a Vavrečka s přehledem proměňil pokutový kop, když brankáře Košárka poslal na druhou stranu - 1:1. Od tohoto okamžiku diktovaly tempo hry Těškovice. Ve 20. minutě zatáhl míč Matěj Krayzel, našel před brankou Romana Lazeckého, ale toho skvěle vychytal Košárek. O sedm minut později po nahrávce Vavrečky vylapal Košárek nadvakrát Matěje Krayzla. Další hostující tutovku zazdil aktivní Roman Lazecký, když Košárek vytáhl bravurní zákrok. Pak dvakrát vedle vypálili Matěj Krayzel s Vladimírem Šenkem. Vávrovice zahrozily do konce poločasu z rohového kopu, ale Schneider hlavou pálil těsně vedle. Poločas tak skončil nerozhodně.  

Vávrovice daly o jednu branku víc a šťastně zvítězily

Začátek druhé půle začly aktivněji Vávrovice. Hned na jeho začátku přímý kop z hranice šestnáctky poslal Mrusek mimo tři tyče. V 50. minutě se před hostujícího brankáře probil Chryczyk, ale brankář Přemysl Lazecký včasným vyběhnutím situaci vyřešil. V 54. minutě se dostal ke střele Klein, a jeho skákavá střela zapadla s přispěním tyče až do hostující kasy - 2:1. Těškovice ale srovnaly o pět minut později, když Gelačák vysunul Vavrečku, jehož střílený centr sklepl před brankářem do kasy Vladimír Šenk - 2:2. Další střelu Vladimíra Šenka ale Košárek tygřím skokem vyráží na roh. Na druhé straně střela Kleina skončila na hostující tyčce a odražený balon brankář Lazecký kryl. V 66. minutě vyslal Klein na zteč Mruska, který se štěstím propálil hostujícího strážce svatyně - 3:2. Těškovice mohly třikrát srovnat, ale jejich koncovka byla velmi špatná. Nejdříve těsně vedle zakončil Vladimír Šenk, a po něm i Matěj Krayzel. V brejkové situaci volil Vladimír Šenk místo střely přihrávku, ale ta na Sroku neprošla. V poslední desetiminutovce mohly naopak dvakrát Vávrovice rozhodnout, ale Mrusek dvakrát ztroskotal na brankáři Přemyslu Lazecké. V poslední minutě zahrávali hosté rohový kop, do zakončení se dostal Jan Šenk, ale při něm spadl, a hosté se dožadovali penalty. Sudí ale druhou pentli v zápase nepískl, a zápas tak dospěl k výhře Vávrovic.  



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Šenk (kapitán): Bylo to hodně vydřené a cenné vítězství. V prvním poločase nás Těškovice přehrávaly, a my jsme udržely remízový stav. Ve druhém jsme šli dvakrát do vedení, a nakonec jsme se štěstím výhru udrželi. Výborní byli oba gólmani, kteří své týmy podrželi.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Pokud nebudeme proměňovat vyložené brankové šance – tutovky, a zároveň dělat chyby v obraně – nemáme šanci v dobře sehraném utkání na vítězství.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - M. Schoppik [-] , J. Chryczyk [-] (74. O. Halátek [-] ) , J. Lichovník [-] , B. Paštěka [-] (61. D. Škopek [-] ) , F. Mrusek [-] , D. Klein [-] (66. J. Lichovník [-] ) , J. Morbitzer [-] , P. Janotka [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

TJ Sokol Těškovice
P. Lazecký [-] - R. Lazecký [-] (46. O. Strojil [-] ) , D. Juchelka [-] (69. B. Sroka [-] ) , L. Gelačák [-] , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-] (66. D. Sýkora [-] ) , J. Lasák [-]

ŽK: 80. L. Gelačák .
Hráči zápasu: P. Košárek - M. Krayzel .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - ŽIDEK Aleš, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 8. 2018 12:22
Hodnocení zápasu
17. 8. 2018 02:28
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Bukovský
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování. Jsou to nováčci soutěže, ale domnívám se, že si oba soupeři body rozdělí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Utkání dvou nováčků lépe ovládne ten zkušenější tým s více zkušenostmi z okresu