Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby pro Litultovice


Branky


7. P. Jaksch , 63. D. Liška , 69. D. Liška (p.) - 32. P. Fiala , 39. O. Doležel , 48. V. Chovanec , 49. O. Adamčík , 62. P. Fiala
19

Hlavnice se sice ujala vedení, ale Litultovicím se podařilo pěti góly vývoj zápasu otočit. Hlavnice pouze už jenom dvěma góly kosmeticky upravila výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice obrátily skóre

Derby zápas mezi Hlavnicí a Litultovicemi nabídl divákům celkem osm branek, takže se fanouškům musel líbit. Úvodní čtvrthodina patřila domácí, kteří se v 7. minutě ujali vedení, když po straně utekl Klein, který našel Wolfa, jehož střelu brankář Toporčák vyrazil a Jaksch balon doklepl za jeho záda – 1:0. Pak se hra srovnala a Litultovice vyrovnaly ve 32. minutě po standardce Šeuera, na kterou si naběhl Fiala a hlavou poslal míč zkušeně do kasy – 1:1. O sedm minut později hosté otočili skóre, když si na roh Chovance naskočil Doležel a hlavou trkl balon do sítě – 1:2. Do konce prvního poločasu se už nic nezměnilo a hosté šli do kabin s těsným náskokem.

 

 

Hlavnice už jen koriguje čtyřbrankový náskok

Na začátku druhého poločasu Litultovice na domácí vlétly jako uragán a vsítily dva góly. Nejdříve vnikl do šestnáctky agilně hrající dorostenec Adamčík, který přesně namazal Chovancovi, který se z první nemýlil – 1:3. O minutu později se zmocnil míče Adamčík, a umístil ho střelou přesně k levé tyči a ve svém premiérovém zápase zaznamenal i svůj první gól za dospělé – 1:4. Po hodině hry našel Šeuer po přímém kopu Fialu, který hlavou zatloukl balon do sítě a domácí už prohrávali o čtyři branky – 1:5. Hlavnice ale dokázala zápas dvěma góly zdramatizovat. V 63. minutě upláchl hostující obraně David Liška a snížil na 2:5. Konečnou podobu výsledku dal dvacet minut před koncem z penalty David Liška, která byla nařízena za faul na jeho osobu – 3:5. V posledni dvacetiminutovce si už Litultovice zkušeně svůj náskok pohlídaly a mají na kontě první tři body. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Chybělo nám sice dost hráčů základní sestavy, ale na to se vymlouvat nemůžeme. První dvacetiminutovka patřila nám a ujali jsme se vedení. Bohužel pak jsme nepokryli standardky hostů a to se nám vymstilo a díky tomu jsme prohráli.

TJ Sokol Litultovice
Ondřej Doležel (obránce): Zápas ve velkém vedru byl prvních patnáct minut ve znamení tlaku domácích, poté jsme se dostali do hry, z čehož proměnila dobře rozehraná standardka Šeuerem, jehož pas našel perfektně nabíhajícího Fialu, který usměrnil míč hlavou za záda domácího gólmana. Od té doby jsme na hřišti začali dominovat, což podtrhl druhý gól, který vstřelil po rozehraném rohu Chovance opět hlavou Doležel - 1:2. Takto skončil první poločas. Do druhého jsme vlétli jako uragán, kdy jsme během čtyř minut nastříleli další 2 branky. Po rychlém průniku dorostence Adamčíka, který si odbýval premiéru za muže, do šestnáctky perfektně namazal pod sebe Chovancovi, který se z první nemýlil. Poté přišla samostatná akce Adamčíka, který vybojoval míč, nevedl si ho na střelu, kterou přesně umístil k levé tyči domácí branky. Poslední branka Litultovic na 1:5 padla na chlup stejně, jako branka první - Šeuer poslal centr do pokutového území, kde se opět nejlépe zorientoval Fiala a hlavou zase nedal brankáři šanci. Poté přišly další šance, které jsme však nevyužili a zbytečně jsme nechali Hlavnici zápas ještě zdramatizovat.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - P. Wolf [-] , L. Kirschner [-] (50. D. Lukáš [-] ) , D. Liška [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , J. Chmel [-] (65. J. Lukáš [-] ) , P. Martinček [-] , D. Klein [-] , P. Jaksch [-] , D. Ochrana [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - L. Hlub [-] , J. Čermín [-] (81. A. Balek [-] ) , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Adamčík [-] , J. Tengler [-] , V. Chovanec [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 28. P. Martinček , 57. P. Wolf - 67. O. Minarčík , 69. M. Šeuer , 90. V. Chovanec .
Hráči zápasu: D. Haas - P. Fiala , O. Adamčík .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - PAVELEK Karel, ZEMEK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Asi největší derby pro Hlavnici a Litultovice
Litultovice nyní píši novou historii a dle mého sehraný tým z Hlavnic uspěje a bude šťastnější.