2:3
(2:2)
15. K. Hula (vl.)
44. A. Polák
75. A. Polák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 15:00

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divokém utkání nakonec uspěli Postřekovští


Branky


28. D. Janek , 35. V. Mifek - 15. K. Hula (vl.) , 44. A. Polák , 75. A. Polák
0

Ve velice vyrovnaném duelu mezi Klenčím a Postřekovem celkem dvě stovky diváků viděly mnoho zajímavých momentů - pět branek, červenou kartu a mnoho dalších šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Postřekova, nutno však podotknout, že jim k tomu výraznou měrou dopomohli domácí fotbalisté, kteří si po pár minutách od úvodního hvizdu nešťastně vstřelili gól do vlastní branky. O několik chvil později bylo však vyrovnáno, to když se prosadil Dominik Janek. Hráčům Klenčí se dokonce podařilo stav zápasu zvrátit na svou stranu, úspěšným střelcem druhé branky byl šikovný útočník Vojtěch Mifek. Hosté to nezabalili a do konce prvního poločasu ještě stihli srovnat, poprvé v utkání se prosadil postřekovský Adam Polák.

Druhý poločas tedy začal za stavu 2:2 a vítězem utkání se mohl stát kdokoliv, rozhodovaly opravdu maličkosti. Klíčový moment zápasu přinesla situace, kdy domácí obránce Petr Sokol uviděl od rozhodčího červenou kartu a musel opustit hrací plochu. Oslabení fotbalisté Klenčí za pár chvil inkasovali, opět z kopačky Adama Poláka - 3:2 pro Postřekov. Hosté, kteří hráli přesilovku, si výsledek pohlídali a dokráčeli k vítězství.



Ohlasy k zápasu


Spartak – První chodská Klenčí
Adam Mifek: Nedali jsme do zápasu to, co jsme chtěli. Remízový zápas, ale dva góly jsme si dali možná sami, navíc jsme přišli o vyloučeného stopera. Bohužel prohra, ale poučení do dalších zápasů.




Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
Z. Veber [-] - J. Čech [-] , K. Hula [-] (70. M. Čipera [-] ) , P. Osvald [-] , P. Sokol [-] - D. Janek [-] , J. Ledvina [-] , V. Čech [-] , T. Hromník [-] - V. Mifek [-] , J. Houdek [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - V. Královec [-] , V. Královec II [-] , K. Kuželka [-] , J. Němec [-] - D. Vavřík [-] , D. Steinberger [-] , M. Cibulka [-] , L. Ledvina [-] (85. P. Bartoň [-] ) - A. Polák [-] (80. F. Kreuz [-] ) , V. Landrgott [-] (87. D. Karlík [-] )

ČK: 72. P. Sokol .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.