Hulínská Admira si doma vyšlápla na favotizovanou Veselou


Branky


6. I. Csomor , 16. P. Motal , 59. P. Motal , 90. Z. Prokop - 39. P. Dlouhý , 57. P. Dlouhý
24

V Hulíně se představila Veselá, který byla v tomto duelu papírovým favoritem. Domácí se však na utkání dobře připravili a především Petr Motal byl k neudržení. Hosté tak nakonec museli spolknout hořkou pilulku v podobě porážky o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

Veselá začala utkání ospale a od úvodu utkání tahala za kratší konec. Hořela zejména levá strana obrany. Přes tuto stranu si Hulín vypracoval do poločasu čtyři mega šance a ve dvou případech byl úspěšný. Zejména rychlý  Petr Motal dělal soupeři problémy. Už v 6. minutě vypracoval gólovku pro Imricha Csomora  a v 16. minutě skóroval sám.  Až za stavu 2:0 se Veselá v 20. minutě probudila, ale své šance Martinem Dlabajou a Janem Žaludkem ještě neproměnila. Nepřesnosti v rozehrávce Veselou srážely i v dalších minutách, ale do poločasu mohlo i tak být vyrovnáno. Nejprve se v 39. minutě Petr Dlouhý trefil k zadní tyči a snížil na 1:2, když si zleva navedl míč po hraně velkého vápna.  V podobné situaci se ocitl stejný útočník i o dvě minuty později, ale branku soupeře těsně minul.

 

 

 

Z webu hulínské Admiry:

V utkání s favorizovanou Veselou jsme konečně protrhli střeleckou smůlu, již v 5. minutě pěknou přihrávkou Motal uvolnil do křídla Miklíka, který centrem našel ve vápně Csomora, který vstřelil první branku v novém ročníku. 1:0. V 15. minutě jsme kopali roh, míč si našel ve skrumáži Motal a střelou pod branařem zvýšil na 2:0. Pak o sobě začali dávat najevo i hosté, ve 32. a 35. minutě nebezpečně pálili na naši bránu, ale výborný Vajda oba pokusy zlikvidoval. Ve 39. minutě jim to vyšlo, technickou střelou k pravé tyči snížili na 2:1. O minutu později mohlo být vyrovnáno, ale opět Vajda chytil jejich stoprocentní šanci. Poločas tak končí po výborném výkonu obou mužstev 2:1 pro nás.
 

 

 

Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat

Do druhého poločasu vstoupila živěji Veselá. První závar před Vajdovou  brankou skončil jen rohovým kopem, ale už v 57. minutě překrásnou křížnou střelou kanonýr Petr Dlouhý vymetl pravou šibenici Vajdovy branky a bylo srovnáno. Euforie Veselé vydržela ovšem ale jen dvě minuty. Zprava od obrany dostal Petr Červenka malou domů a jeho odkop neměl potřebnou délku a přesnost, zachytil jel na prsa ve středovém kruhu záložník Hulína a domácí šli do přečíslení. Situaci perfektně zvládl Petr Motal a Hulín opět o gól vedl.  V závěrečné půlhodině měla Veselá příležitosti k vyrovnání, ale vždy tomu něco v koncovce chybělo. Jedna z největších příležitostí a současně závěrečná přišla v 89. minutě, když Veselá kopala nepřímý kop z patnácti metrů po zásahu gólmana rukou po malé domů. Pokutové území plné nohou ale hosté neprostřelili. V nastaveném čase šli ještě po pravé straně do brejku domácí. Hosté reklamovali ofsaid, který domácí  AR laik neodmával, načež došlo už ve vápně k penaltovému faulu Viktora Štěpánka. Pokutový kop Petr Červenka skvěle vyrazil, ale jen před sebe. Frustrovaní hosté na odražený míč už nereagovali a exekutor pokutového kopu, Zdeněk Prokop, byl u dorážky první a uzavřel skóre na konečných  4:2 pro domácí.

 

Z webu Admiry Hulín:

 

Druhou půli opět začali lépe hosté, ve 46. minutě střílí z hranice vápna, ale opět Vajda vytlačil střelu nad bránu. V 56. minutě obešel hostující hráč ve vápně Juráška a krásnou střelou od břevna a tyče vyrovnal na 2:2. Zasloužené vyrovnání hostí. Jenže v 59. minutě se dostal k odraženému míči na vápně Motal a vrátil vedení nám - 3:2. Hosté se hnali za vyrovnáním, znovu se tlačili před naše vápno, ale my jsme odolávali. V 89. minutě jsme chybovali, jelikož Vajda chytil malou domů Motala a hosté měli výhodu tr. kopu z hranice vápna. Houštinu těl ve zdi ale neprostřelili. Naopak v 90. minutě se nám povedl útok po pravé straně, Miklík se dostal do vápna, kde byl podražen a kopali jsme penaltu. Střelu Motala branař vyrazil, ale Prokop ho vrátil do sítě a upravil na 4:2. Poté bylo utkání ukončeno.

 



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Nutno říci, že to byly hodně vybojované body proti výbornému soupeři, který byl po celý zápas hodně nebezpečný. O to jsou tři body cennější.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Bylo by to krásné mít po třech kolech 9 bodů, ale nevyšlo, i tak jsme rádi za ten stav, který momentálně je. Dneska jsme bohužel měli dost dlouhé úplně hluché pasáže se sériemi nepřesných přihrávek, které nás připravily o lepší výsledek. Ale konec prvního a začátek druhého poločasu jsme se prosazovali, dokázali vyrovnat jak skóre tak i hru a body nebyly daleko. Tak snad příště, to už by měli naskočit i další hráči a nebudeme ve dvanácti jako dnes.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - KUBÍČEK Michal, MRŇKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 8. 2018 13:54
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Starý
Tip experta: výhra hostů

Veselá má na podzim dobrou formu a tu potvrdí i v Hulíně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Vesela ma oproti Admire daleko fotbalovejsi mancaft a to se projevi na konecnem vysledku

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku