2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták doma podle očekávání vyzrál na hulínskou Admiru


Branky


17

Ve Fryštáku se představil dlouholetý účastník 1. B třídy z Hulína, ale favoritem v tomto zápase byli domácí fotbalisté. Úmorné vedro na tempu hry příliš nepřidalo a tak se na první branku čekalo až do samotného závěru první půle. Domácí pak svůj náskok ve druhém dějství navýšili, ale dobře hrající hosté doplatili na mizernou koncovku, navíc neproměnili Tabarou pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

"Fryšták úvodní domácí utkání sezóny zvládl, když přetlačil dlouholetého účastníka I.B třídy Admiru Hulín.  Dlouhé minuty to byl souboj obránců Hulína s nakopávanými míči fryštáckých hráčů, které bezpečně obrana hostů odvracela. Šance na obou stranách si hráči vytvářeli těžce, byl to v dusném nedělním odpoledni spíše boj uprostřed hřiště. Větším pohybem a aktivitou nejvíce z domácího mužstva hýřil Hřebačka a ten v 44. min. krásnou stahovačkou ve vápně získal prostor ke vstřelení úvodního gólu utkání na 1:0. Branka do šatny většinou povzbudí skórující tým, ale začátek druhé půle patřil Admiře. Dvě střely hostujících hráčů protáhly domácího brankáře Mikela. V 61. min. viděli diváci druhý gól po pěkném centru Skaličky skóroval hlavou Vavruša na 2:0. Fryšták se zatáhl a Admira měla územní převahu . Jenže koncovka hostů v této sezóně zatím drhne . Tabara neproměnil v 69. min. ani pokutový kop. Místo zdramatizování zápasu, tak diváci viděli poklidný závěr a další výhru Fryštáku v nové sezóně", hodnotí duel funkcionáři Fryštáku na svém webu. 

Domácí přidali druhou trefu, Tabara nedal penaltu

"Utkání začali lépe domácí, snažili se dostat dlouhými míči za naši obranu, ta však pracovala spolehlivě. Hrálo se tak většinou mezi vápny. Až ve 44. minutě prošel domácí hráč přes tři naše obránce a překonal zblízka Vajdu. Poločas vítězí domácí hubeným výsledkem 1:0. Druhou půli jsme začali lépe my, dvakrát jsme vyzkoušeli domácího branaře, ten chytil oba pokusy. V 61. minutě centrovali domácí zprava do našeho vápna a volný hráč na malém vápně hlavou zvýšil na 2:0. Domácí se zatáhli, my jsme získali optickou převahu, ale domácí odolávali. V 70. minutě byl ve vápně faulován Tabara a kopali jsme penaltu. Tu však sám Tabara poslal nad bránu. Zápas se pak již v klidu dohrál a domácí si připsali tři body a vedou tabulku, hulínští fotbalisté odjíždějí bez bodového zisku, viděli zápas ve Fryštáku fotbaloví činovníci z Hulína na svém webu.



Ohlasy k zápasu


FC Fryšták
web FC Fryšták: Fryšták úvodní domácí utkání sezóny zvládl, když udolal Admiru Hulín, hosté navíc neproměnili Tabarou pokutový kop.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: My jsme ani ve druhém zápase neskórovali, bohužel ani z penalty, a čekáme tak jak na první branku, tak na první body. Další zápas nás čeká již v SOBOTU 25.8.2018, kdy v 16,00 hodin hostíme Veselou.



Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - P. Bednařík [-] , L. Skalička [-] , T. Holý [-] - P. Petráš [-] , J. Hřebačka [-] , D. Sklenář [-] - M. Vavruša [-] , P. Ševčík [-] - A. Hrnčiřík [-] (80. S. Výskala [-] ) , P. Naňák [-] (86. B. Krajča [-] )

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - J. Miklík [-] (76. S. Štoll [-] ) , M. Zavadil [-] , J. Barták [-] , M. Jurášek [-] (83. V. Dobeš [-] ) , L. Čevora [-] - A. Absolon [-] (55. J. Kubo [-] ) , Z. Prokop [-] , S. Mrhálek [-] (55. O. Hlaváč [-] ) - A. Tabara [-] , P. Motal [-]

ŽK: 25. P. Bednařík , 39. T. Holý - 15. A. Tabara .
Hráči zápasu: M. Mikel , J. Hřebačka - M. Zavadil , P. Motal .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ŠEBESTA Milan - KŘENEK Petr (N), KOSEČEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

náhodný tip

Petr Koseček

Expert: Josef Koutný
Tip experta: výhra domácích

Fryšták je jasným favoritem a potvrdí to i s Admirou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku