Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták potvrdil v Přílukách své postupové ambice a nasázel domácím čtyři branky


Branky


11

V Přílukách se představil v nedělním odpoledni celek z Fryštáku, který před časem hrál ještě Krajský přebor. Domácí tým po půli prohrával o jedinou branku. ve druhém poločasu už ale na hřišti dominoval tým z Fryštáku, který domácím zasadil další tři trefy a bere z tohoto duelu tři body. Hosté tak potvrdili své ambice a budou určitě patřit k favoritům soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté první půli vyhráli o jedinou branku

Z webu FC Fryšták:

 

Trolejbusovou nebo Podřevnickou ligu ,jak nazývají hráči a diváci I.B třídu skupinu B zahájil Fryšták utkáním na Příluku. Většinu diváků z Fryštáku dorazila na kolech a viděli od první minuty velkou herní převahu našeho týmu. Dlouhé minuty soupeř odolával, ale ve 25min. už skulinku v obraně Příluku zužitkoval v první branku Fryštáku v novém ročníku Petráš - 0:1. Fryšták si nadále vytvářel šance a po důrazu v soupeřově vápně vybojoval míč Ševčík ve 32. min. pro Vavrušu ,ale jeho zakončující oblouček skončil mimo. Poločasová přestávka prospěla spíše hostům. Pokračovali v herní převaze a začali své šance proměňovat. Postupně Hřebačka, Vavruša a Ševčík přidali po brance. Konečné skóre mohlo být i vyšší, Hřebačka dal tyč, dvě velké šance Valáška skončily nad bránou. Domácí měli příležitost jen jednu ,míč mířící do brány ,ale odkopl na brankové čáře Hřebačka. Fryšták vyhrál zaslouženě vysoko 4:0 a v dalším kole přivítá v neděli 12.8 od 17:00 hodin Admiru Hulín.

Hosté přidali další branky a vezou zaslouženou výhru

Klíčovým bodem utkání bylo, že Příluky nesnížily na 2:1, kdy Hřebačka vykopnul míč z čáry a rozhodčí přešel dva fauly na domácí v 16-tce hostí. Příluky měly šanci ještě o pár minut později, kdy domácí Čelůstka střílel prudkou ranou z osmnácti metrů, ale trefil smolně přímo golmana hostí. Zbytek utkání se již jen dohrával.

 

 

 

Dlouhé minuty odolávaly Příluky tlaku soupeře, ale v 25. minutě jejich obranu poprvé překonal Petráš. Fryšták si nadále vytvářel šance a sedm minut po prvním zásahu vybojoval Ševčík míč pro Vavrušu, ale jeho oblouček skončil mimo. Po přestávce pokračovali hosté v herní převaze a začali své šance proměňovat. Postupně přidali po brance Hřebačka, Vavruša a Ševčík. Konečné skóre mohlo být i vyšší. Hřebačka nastřelil tyč, dvě velké šance Valáška skončily nad bránou. Domácí měli také příležitosti, míč mířící do brány ale odkopl na brankové čáře Hřebačka.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-kraj/i-b-stare-mesto-se-vratilo-na-siruch-kde-deklasovalo-morkovickou-rezervu-20180814.html



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Hráli jsem dobré utkání i bez 3 hráčů základu, nicméně soupeř z Fryštáku ukázal svou kvalitu a dle mého názoru bude hrát určitě přední příčky naší soutěže.

FC Fryšták
web FC Fryšták: Zasloužená vysoká výhra našeho týmu, který svého soupeře předčil ve všech činnostech.



Sestavy


FK Příluky
D. Bakala [-] - J. Kotík [-] (85. M. Dujsík [-] ) , J. Polanský [-] (64. J. Nesvadba [-] ) , M. Prokop [-] , D. Frolek [-] (89. J. Janáč [-] ) , Z. Julina [-] , L. Janků [-] , Z. Vlček [-] , P. Pinkas [-] (64. D. Zedníček [-] ) , D. Dvořáček [-] (85. J. Budín [-] ) , P. Čelůstka [-]

FC Fryšták
M. Mikel [-] - B. Krajča [-] (77. T. Rudolf [-] ) , P. Bednařík [-] , L. Skalička [-] , J. Valášek [-] , T. Holý [-] - P. Petráš [-] (46. T. Chudý [-] ) , J. Hřebačka [-] , D. Sklenář [-] - P. Ševčík [-] , M. Vavruša [-]

ŽK: 54. D. Frolek - 52. L. Skalička , 59. T. Holý .
Hráči zápasu: J. Kotík - J. Hřebačka , M. Vavruša .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOBOŘIL Václav - PROKŮPEK Kamil, MRAVEC Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Marek
Tip experta: remíza

Fryšták na půdě Příluk vybojuje alespoň bod

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku