0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Silný déšť lépe vzládli hosté!


Branky


0

Vedoucí mužstvo tabulky nezaváhalo ve Štěnovicích a po vyrovnaném utkaní si odváží výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dnešním zápase se setkaly týmy ze špičky tabulky-čtvrtý s prvním.Toto utkání mohlo být zajímavé pokoukání pro diváka, protože domácí mají zatím nejlepšího střelce v lize Volfa s 12 zásahy a hosté zase dávají nejvíce branek v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Miroslav Fabián: "Hrálo se celkem vyrovnané utkání za silného dešťě, ale po chvilce druhé půle soupeř udeřil poprvé, proto jsme se snžili hrnout vše dopředu a to se nám vymstilo a z rychlého brejku soupeř navyšuje na konečný stav 2:0.":

TJ Košutka Plzeň
Roman Beran: "Těžké utkaní hráno za silné bouře, kde si dovoluju říci že jsme byli mírně lepším týmem, ale soupeř měl urostlejší hráče a taky díky tomu byli důraznější v osobních soubojích.Domácí si nic velkého nevytvořili a my si tak odvážíme 3 body.":



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Hebr [-] - P. Štěrba [-] , M. Boček [-] , M. Bernáš [-] , J. Fremr [-] - J. Nový [-] , M. Krásný [-] (75. R. Kehár [-] ) , P. Volf [-] - J. Papež [-] , J. Jůza [-] (88. P. Lodr [-] ) , J. Knížek [-] (88. L. Knížek [-] )

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Pekník [-] , F. Řežábek [-] , M. Primas [-] , J. Bureš [-] - K. Liška [-] (50. J. Novák [-] ) , P. Arnošt [-] , L. Kovařík [-] , P. Kalaš [-] - T. Forejt [-] , L. Stupka [-]

Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.