L. Berky 27.
2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juřinka si veze z Bystřice pod Hostýnem jeden bod z penaltové loterie


Branky


11

Bystřice pod Hostýnem ve své premiéře těsně prohrála v Brumově, ale zanechala zde velmi dobrý dojem. Za to Juřinka přišla doma trošku smolně o všechny body s favorizovanými Luhačovicemi. Zápas v Bystřice pod Hostýnem přinesk v základní hrací době dvě branky, po jedné na každé straně. V následných penaltách si více dařilo domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

 Do Bystřice pod Hostýnem zavítala valašská Juřinka, která před sezonou 2018/2019 hodně obměnila svůj hráčcký kádr. Valaší v úvodním dvou kolech narazli na vemi silné soupeře, nejdřívě těsně podlehli favorizovanému Provodovu, aby ve druhém kole doma nestačili na hráče z lázeňského města. Juřinka však srdnatě bojovala a o body přišla z náhodné akce hostí až těsně před koncem duelu. Bystřice pod Hostýnem měla své úvodní utkání s Morkovicemi odloženo a ve druhém kole Bystřičané dlouho vzdorovali exdiviznímu Brumovu, nakonec prohráli o jedinou branku a odjížděli s prázdnou. Domácí byli v duelu s Juřinkou jasným favoritem, doplatili ale na proměňování svých šancí.

Ve druhém dějství už branka nepadla

V prbí půli tak padlo po jedné brance na každé straně, domácí tým poslal do vedení Lukáš Berky, kterrý do Bystřice pod Hostýnem přišel z Chropyně. Hosté však srovnali brankou do šatny, kdy se trefil Vavřík. ve druhé půli se už diváci branky nedočkali a o bonusovém bodu navíc se muselo rozhodnout až v penaltové loterii, kde se štěstí usmálo na domácí celek."Juřinka sehrála další vyrovnané utkání a tentokrát se radovala z prvního bodu v soutěži. Výsledek zápasu byl stanoven v prvním poločase, kdy na úvodní branku Berkyho reagoval gólem do šatny ve 45. minutě Vavřík. Za Juřinku poprvé v brance nastoupil místo posily z Podlesí Nosálka Petr Holáň. Na penalty vyhráli domácí 4:3", viděli průběh utkání na portálu valasskyfotbal.cz.

 

Na penalty vyhráli domácí

V penaltách si více dařilo domácím.



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice p/H:

TJ Juřinka
web Juřinky: Vyrovnané utkání pro nás skončilo prvním bodovým ziskem.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - J. Ligač [-] , L. Berky [-] (81. M. Franěk [-] ) , T. Navrátil [-] , M. Kubík [-] (72. Z. Filgas [-] ) , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , E. Vasiljev [-] , M. Tureček [-] , L. Juhas [-] , J. Juráň [-] (46. P. Křížek [-] )

TJ Juřinka
P. Holáň [-] - D. Vavřík [-] , R. Šnajdr [-] , J. Petrů [-] , P. Škařupa [-] , M. Macíček [-] , N. Škorňa [-] , P. Goláň [-] , A. Solánský [-] (74. F. Šobora [-] ) , L. David [-] , V. Krajča [-]

ŽK: 78. M. Tureček , 88. T. Navrátil - 54. P. Goláň , 76. F. Šobora .
Hráči zápasu: L. Berky , L. Juhas - D. Vavřík , P. Holáň .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOHAVICA Radek - MACHÁČ Jiří, NOVÁK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Hladký
Tip experta: výhra domácích

Bystřice pod Hostýnem má dobrý mančaft a Juřinku přehraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích