Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Skaštic doma vyprášil kožich Štítné nad Vláří


Branky


11

Nováček ze Skaštic je na vítězné vlně a po výhře nad favorizovaným Provodovem vyzrál i na mladý celek Štítné nad Vláří. Utkání se změnilo ve střelecký koncert bývalého kanonýra ligového Zlína Zdeňka Konečníka, který zaznamenal hattrick. Hosté nezvládli ani druhý svůj venkovní duel a znovu odjíždějí s porážkou o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

"Úvod utkání se lépe vydařil domácím, kteří hned v první minutě zahrávali dva rohové kopy a hostující brankář musel zneškodnit pěknou střelu Mynarčíka. Postupně se ovšem děj zápasu přesunul do středu pole. Domácí  hráči se dopouštěli mnoha zbytečných faulů a nabízeli tak soupeři výhodu standardních situací. Ty ale nějaké výraznější ohrožení Večeřovi brány neznamenaly. O něco větší starosti měli domácí obránci při bránění dlouhých autů. Vysocí hráči Štítné dělali domácím hráčům při těchto standardkách problémy. První náznaky závarů ještě dokázaly Skaštice zažehnat, ale ve 27. minutě už se hosté radovali. Dlouhý aut si nešťastně srazil do vlastní sítě stoper Motal. Tento moment ale nakopl domácí tým. Zpřesnili svou hru a začali se více tlačit před hostující bránu. Vyrovnat se jim povedlo docela brzy. KONEČNÍKŮV přímý kop ještě ve vzduchu „zaplaval“ a gólman Vaculík reagoval pozdě. Skašticím vyšla parádně poslední desetiminutovka první půle. Další branku přidal opět KONEČNÍK, který si míč vyměnil s Gojšem a propálil hostujícího brankáře. Třetí gól padl po průniku Bubly, který nebojácně vlétl do šestnáctky a ještě stihnul přesně přihrát na dobře postaveného GOJŠE, který míč uklidil do brány", hodnotí velmi dobrou první půli spokojení funkcionáři Skaštic.

Domácí Konečník zkompletoval hattrick

"Do druhé půle vstupovali hosté ze Štítné s cílem brzy vstřelit kontaktní gól a zápas tak zdramatizovat. Ovšem pozorná domácí obrana je do žádné větší příležitosti nepustila. Hosté svou hru zjednodušili a spoléhali na dlouhé nákopy. Ty ovšem stopeři Skaštic dokázali odvracet. Šance na bodový zisk pro hosty ještě více poklesly v 52. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Jan Hrnčiřík. S ním odešla hostům i největší zbraň a to dlouhé auty. Početní výhodu se domácím podařilo zúročit až v poslední desetiminutovce duelu. Frýdl našel krásným pasem rozběhnutého Gojše, který přešel přes obránce a naservíroval míč před poloprázdnou bránu KONEČNÍKOVI. Ten si dovolil ještě přihrávku zpracovat a potřetí skórovat. Pátou branku přidal střídající VYMĚTAL, který sám před brankářem nezaváhal a domácí berou zaslouženě všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Po vydařeném zápase s Provodovem se Skaštice hned o týden později představily opět před svými diváky. A vyvrátily rčení, že se dvakrát po sobě doma nevyhrává. Hosté ze Štítné se sice dostali do vedení, ale domácí ještě v první půli výsledek otočili. Svůj první hattrick v Krajském přeboru zaznamenal Zdeněk Konečník.

TJ Štítná nad Vláří
web Štítné nad Vláří: Ani ve druhém venkovním utkání se nám nepodařilo bodovat...



Sestavy


TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - L. Batík [-] , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (84. R. Vymětal [-] ) , M. Glozyga [-] , D. Mynarčík [-] (60. R. Frýdl [-] ) , A. Sova [-] (71. T. Batík [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , D. Petrúsek [-] (78. S. Škrabana [-] ) , M. Janalík [-]

TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - R. Krůžela [-] (46. T. Chovančík [-] ) , J. Liška [-] (86. M. Černý [-] ) , D. Kořenek [-] , J. Spáčil [-] , M. Maniš [-] (70. S. Smolka [-] ) , T. Liška [-] , J. Hrnčiřík [-] , Š. Hrnčiřík [-] , O. Zvoníček [-] , P. Sloboda [-]

ŽK: 57. D. Mynarčík - 36. J. Hrnčiřík , 67. D. Kořenek , 80. P. Vaculík . ČK: 52. J. Hrnčiřík .
Hráči zápasu: Z. Konečník , T. Motal - T. Liška .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, MITÁČEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Hladký
Tip experta: výhra domácích

Skaštice doma porazily favorizovaný Provodov a uspějí i se Štítnou n/Vl

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů